ECO Hotel 4* superior

Bohinj ECO Hotel
Bohinj ECO Hotel

Izvanredni luksuzni hotel za 4 zvezdice Bohinj Eco predstavlja oazu mira i udobnosti na obodu Nacionalnog parka Triglav. Smešten je na 6,5 km od Bohinjskog jezera i na 20 km od Bledskog jezera. Smeštajne jedinice su uređene prirodnim materijalima i nude panoramski pogled na Julijske Alpe. Bežični internet je besplatan.

Nagrađivani hotel Bohinj Eco otvoren je u junu 2009. godine i prvi je ekološki hotel u Sloveniji. Poseduje stanicu za punjenje električnih i hibridnih automobila. U hotelskom restoranu služe se slovenačka i internacionalna jela, kao i specijalni vegetarijanski i niskokalorični obroci, pripremljeni od lokalnih proizvoda sa ekološkim sertifikatom.

Sve sobe imaju antialergenske tepihe i prozore od poda do plafona koji se mogu širom otvoriti. Svaka soba je klimatizovana i opremljena podnim grejanjem, flat-screen TV-om, mini-barom, bade-mantilima i papučama.

Za goste većine soba obezbeđen je besplatan ulaz u akva park površine 3.500 m². Akva park obuhvata zatvorene i otvorene bazene, vodene tobogane i raznovrsne vodene atrakcije za decu. Uz doplatu možete koristiti ekskluzivni velnes i spa centar na poslednjem spratu hotela Bohinj Eco, koji sadrži saune i bazen sa panoramskim pogledom.

Tokom zimskih meseci možete se baviti raznovrsnim aktivnostima, uključujući skijanje, klizanje na Bohinjskom jezeru, zimsko planinarenje, planinarenje na skijama, planinarenje na krpljama, zimsko jahanje i još mnogo toga. Ostava za ski opremu takođe je u ponudi.

U okolini hotela možete posetiti adrenalinski park ili uživati u planinarenju, sportskom penjanju i splavarenju. Na raspolaganju su vam usluga iznajmljivanja bicikala, ostava za bicikle i bezbedan parking u okviru objekta. Vodopad Savica je udaljen 10 km.

Destinacija Bohinjska Bistrica je odličan izbor za putnike koje zanimaju ture, hrana i šetnja sa decom.

Redovni cenovnik

Podelite:

Izdvojili smo za Vas

Kontaktirajte nas

Telefoni: 011 4048-324, 011 4048-325, 011 4048-326
Dežurni telefon: +381 64 802 66 89
E-mail: aranzmani@terratravel.rs

Upit za ponudu

Upit za ponudu


ili nas pozovite na +381 64 802 66 89