Kombi prevoz Beograd Zagreb

Rezervišite prevoz

Beograd - Zagreb Zagreb - Beograd
PUTUJETE SA DRUGE LOKACIJE?
PRONAĐITE PREVOZ - KLIKNITE OVDE

Kombi prevoz Zagreb

Svakodnevno organizujemo transfere na relaciji Beograd – Zagreb – Beograd.

Putnike koji kreću iz Beograda preuzimamo sa bilo koje adrese (hotel, aerodrom, železnicka stanica, autobuska stanica…) i vozimo do bilo koje adrese u Zagrebu (aerodrom, autobuska stanica, zeleznicka stanica, hotel). Put od Beograda do Zagreba traje oko četiri i po sata (u zavisnosti od zadržavanja na granici). Ne postoji fiksan red vožnje. Ipak,najčeši polasci iz Beograd su nam u jutarnjim časovima, dok iz Zagreba uglavnom krećemo u popodnevnim časovima.

Ukoliko su vaše potrebe, što se satnice tiče, drugačije od navedenih termina, svejedno nas kontaktirajete jer ne isključujemo mogućnost organizovanja polaska u neko drugo vreme. Ukoliko ste zainteresovani za ovu vrstu prevoza, mozete nas kontaktirati na jedan od naših brojeva telefona (00-24h) ili izvršiti online rezervaciju.

Podelite:
Zagreb
1°
light rain
vlažnost: 93%
vetar: 4m/s N
max 3 • min 2
0°
Pon
1°
Uto
1°
Sre
-0°
Čet

Aktuelne ponude

  • Hotel Bioterme Bioterme specijalne ponude 2018 - Područje Biotermi je već od 1976. godine, zbog svojih prirodnih lepota, proglašeno parkom prirode.
  • Strunjan Strunjan 2018 - Ovde će zadovoljstvo naći oni koji cene mir i udobnost prirodne sredine i blagog mediteranskog podneblja.
  • Royal Spa Hotel Royal Spa hotel – Srpski vikend 2018 - Individualni program putovanja važi u periodu 12.01.-14.01.2018.
  • Terme Tuhelj Terme Tuhelj sezona 2018 - Terme Tuhelj smeštene su u centru Hrvatskog zagorja, na samom izvoru termalne vode i lekovitog blata.
  • Terme Tuhelj Terme Tuhelj specijalna ponuda 2018 - Terme Tuhelj su jedne od najmodernijih termi u Hrvatskoj, bogate sportsko-rekreativnim sadržajima i welness programima.
  • Zagreb Zagreb - Zagreb je glavni i po broju stanovnika najveći grad Republike Hrvatske.
media-marketing.com