Kombi prevoz Beograd Umag

Rezervišite prevoz

Beograd - Umag Umag - Beograd
PUTUJETE SA DRUGE LOKACIJE?
PRONAĐITE PREVOZ - KLIKNITE OVDE

Kombi prevoz Umag

Umag је grad u Hrvatskoj u Istarskoj Zupaniji, nalazi se na samo 10 km od slovenacke granice.
Grad Umag ima izuzetno zanimljivu istoriju: otkrili su ga rimski plemići i odlučili prisvojiti kao svoju letnju rezidenciju. Sjaj, raskoš i glamur tih vremena preslikava se i danas u venecijanskim kućama – sačuvani su delovi zidina i kula, ali i renesansne i barokne zgrade i crkve.

Po nekim davnim pričama, ime je dobio po keltskoj reči mag, što znači plodna zemlja.
Grad je spoj modernog i tradicionalnog i bogat je turistickim naseljima, hotelima i istorijskim spomenicima.
U proteklih nekoliko godina razvijen je turizam te destinacije, obiluje visokokvalitetnim smeštajnim objektima, bilo da je reč o luksuznim ili obiteljski orijentisanim hotelima, vilama, apartmanima ili ekološki uređenim kampovima, a sve u skladu s istinskim duhom prirode i Mediteranom kakav je nekad bio.

U Istri će vam reći: „Umag – to su velika vrata za Evropu“, a vi nećete znati šta sve krije ovaj mali grad na severozapadnoj obali Istre. Ovaj istarski slikoviti grad na obali Jadrana već na prvom koraku zavešće vas zadivljujućim mediteranskim pejzažima, mirisom Jadranskog mora, očaravajućim plažama, odličnim restoranima, ali i mnogobrojnim vidovima zabave.
Umag je i razvijeni sportski centar, ne samo zbog organizacije teniskih priredbi i ATP turnira, vec i zbog velikog broja sportskih terena i raznih sportskih sadržaja, kao što su ronjenje, jedrenje, skijanje na vodi, surfovanje, košarka, fudbal, odbojka i rukomet.

Umaški simbol je lav, a turistički – teniski reket.

Turistička agencija Terra Travel vam nudi svakodnevne polaske na relaciji Beograd-Umag-Beograd.

Ne postoji uslovljavanje sa minimalnim brojem putnika.Satnica nije fiksna, već se u dogovoru sa putnicima iz dana u dan iznova formira.

Za sva dodatna pitanja nam se možete obratiti na jedan od naših brojeva telefona ili nam možete poslati e-mail.

Podelite:
Umag
23°
clear sky
vlažnost: 31%
vetar: 5m/s N
max 25 • min 22
23°
Pet
21°
Sub
18°
Ned
18°
Pon

Aktuelne ponude

  • Hotel Palisad Hotel Palisad 1. maj 2018 - U srcu Srbije, iznad Užica, dužine 30km i širine 15km, na visini od 1.000 metara, sa više
  • Hrvatska leto 2018 - Sa prosečno 2.600 sunčanih časova godišnje, jadranska obala jedna je od najsunčanijih u Sredozemlju
  • Terme Tuhelj Terme Tuhelj Prvi maj 2018 - Terme Tuhelj su jedne od najmodernijih termi u Hrvatskoj, bogate sportsko-rekreativnim sadržajima i welness programima.
  • Terme Olimia Terme Olimia Prvi maj 2018 - Prirodno bogatstvo je termalna voda koja izvire sa temperaturom 30-37°C.
  • Milano Milano - Grad je slavne prošlosti koji je imao značajan uticaj na gotovo sva najvaţnija zbivanja tokom italijanske istorije.
  • Bioterme Bioterme – Uskrs i Prvi maj - Svakodnevni polasci iz Beograda mini bus-om sa kućne adrese do hotela na relaciji BEOGRAD – BIOTERME -
istraturist.com