Kombi prevoz Beograd Trst

Fanpop

Minibus prevoz do Trsta sa svakodnevnim polascima na relaciji Beograd Trst Beograd. Imamo više polazaka u toku dana, s tim da ne postoji fiksni red vožnje.

Vremena polazaka odredjujemo na osnovu potreba putnika u Beogradu ili Trstu, koje su svakodnevno različite.

Putnike koji kreću iz Beograda za Trst preuzimamo sa bilo koje adrese (hotel, aerodrom, železnicka stanica, autobuska stanica…) i vozimo do bilo koje adrese u Trstu (aerodrom, autobuska stanica, železnicka stanica, hotel). Put na relaciji Beograd Trst i Trst Beograd traje oko 6 sati (u zavisnosti od zadržavanja na granici).

Trst

Trst se nalazi u krajnje severoistočnom delu Italije, na samoj granici sa Slovenijom, koja grad okružuje sa juga i istoka. Na zapadu je Jadran, a na severu uska veza sa ostatkom Italije. Od prestonice Rima grad je udaljen 670 km, a od prvog većeg grada, slovenačke Ljubljane svega 95 km.

Trst se razvio u krajnje severnom delu Jadranskog mora. Grad je smešten na mestu gde se poslednja brda Dinarskih planina spuštaju ka Padskoj niziji na zapadu. Pad priobalnih brda ka moru je veoma nagao, pa je veći deo grada veoma brdovit. Jedino je gradsko jezgro smešteno u omanjoj priobalnoj ravnici. U okolini grada ima mnogo predela sa izraženim kraškim oblicima reljefa.

Klima u Trstu je izmenjeno sredozemna klima sa značajnim uticajem sa kontinentalnog Severa. Stoga su zime oštrije, a leta blaža nego u drugim delovima Italije. Ovaj sudar klima očitava se i u veoma jakim vetrovima.

Podelite:

Aktuelno

  • Platamon Vremeplov ispod Olimpa - Na pola puta između Leptokarije i Nei Porija, odmah pored Paralije, nalazi se mesto koje odoleva vremenu,
  • Pefkohori 3 najveća izazova u Pefkohoriju - Udobno smešteni u svoja sedišta stigli smo do Pefkohorija, najjužnije tačke poluostrva Kasandra.
  • Pržno Pržno leto 2018 - Pržno - malo ribarsko mesto koje spaja duh starine sa modernim glamurom. Ovo, na oko, skriveno mesto,
  • Hrvatska leto 2018 - Sa prosečno 2.600 sunčanih časova godišnje, jadranska obala jedna je od najsunčanijih u Sredozemlju
  • Zakintos Zakintos leto 2018 - Ostrvo je poznato po dugim peščanim plažama, kristalnom moru tirkizne boje, blagoj mediteranskoj klimi, kornjačama, vinogradima, maslinjacima...
  • Samos Samos leto 2018 - Prekriveno zelenilom i okruženo nebrojenim netaknutim plažama, ostrvo Samos živi između lepote i legende.
Fanpop