Kombi prevoz Beograd Zlatibor

Rezervišite prevoz

Beograd - Zlatibor Zlatibor - Beograd
PUTUJETE SA DRUGE LOKACIJE?
PRONAĐITE PREVOZ - KLIKNITE OVDE

Minibus prevoz do Zlatibora sa svakodnevnim polascima na relaciji Beograd Zlatibor Beograd. Imamo više polazaka u toku dana, s tim da ne postoji fiksni red vožnje do Zlatibora. Vremena polazaka odredjujemo na osnovu potreba putnika u Beogradu ili Sarajevu, koje su svakodnevno različite.

Zlatibor

U srcu Srbije, iznad Užica, dužine 30km i širine 15km, na visini od 1.000 metara, sa više od 2.000 sunčanih sati godišnje, nalazi se planina Zlatibor. Poznati turistički centar koji ima stogodišnju tradiciju, ime je dobio po zlatnim borovima koji su kao prirodna retkost pod zaštitom.

Ukupna mikroklima Zlatibora povoljno utiče na ljudski organizam, što ovu planinu svrstava u poznato vazdušno lečilište. Najviši vrhovi, Tornik (1496 m.n.v.) i Čigota (1422 m.n.v.) za ljubitelje planinarenja pružaju mogućnost celodnevnih šetnji. Za ljubitelje skijanja, na 7 km od centra Zlatibora se nalazi ski centar Tornik, koji ima tri staze i moderan šestosed.

Magistralnim putem za južni Jadran, Zlatibor je udaljen od Beograda 200 km, a put do Zlatibora traje oko 4 sata.

Podelite:
Zlatibor
14°
few clouds
vlažnost: 82%
vetar: 2m/s WNW
max 17 • min 16
16°
Pet
19°
Sub
20°
Ned
17°
Pon

Aktuelne ponude

  • Hotel Palisad Hotel Palisad 1. maj 2018 - U srcu Srbije, iznad Užica, dužine 30km i širine 15km, na visini od 1.000 metara, sa više
  • Hotel Palisad Hotel Palisad promo april 2018 - Poznati turistički centar koji ima stogodišnju tradiciju, ime je dobio po zlatnim borovima koji su kao prirodna
  • Hotel Olimp Hotel Olimp 2018 - Ukupna mikroklima Zlatibora povoljno utiče na ljudski organizam, što ovu planinu svrstava u poznato vazdušno lečilište.
  • Hotel Iris Zlatibor Zlatibor Hotel Iris 2018 - Poznati turistički centar koji ima stogodišnju tradiciju, ime je dobio po zlatnim borovima koji su kao prirodna
  • Terme Tuhelj Terme Tuhelj Prvi maj 2018 - Terme Tuhelj su jedne od najmodernijih termi u Hrvatskoj, bogate sportsko-rekreativnim sadržajima i welness programima.
  • Terme Olimia Terme Olimia Prvi maj 2018 - Prirodno bogatstvo je termalna voda koja izvire sa temperaturom 30-37°C.
www.vilaaleksandrazlatibor.com