Viza za Filipine

Filipini
awcphilippines.net

Turistička agencija Terra Travel je u prilici da umesto Vas dostavi potrebnu dokumentaciju za dobijanje filipinske vize i da, nakon što viza bude gotova, preuzme vizirani pasoš.

Dakle, obavljamo samo tzv. kurirski deo posla. Vaša je obaveza da pribavite neophodnu dokumentaciju i informišete se o visini takse za konkretnu vizu koju potražujete. Mi ćemo Vam, u meri u kojoj je to moguće, na osnovu dugogodišnjeg iskustva u poslovima oko posredovanje kod dobijanje vize za Filipine, pomoći praktičnim savetima, ali se zvanično naša usluga svodi na dostavljanje, odnosno kasnije preuzimanje dokumentacije. Za sva dodatna pitanja nas možete kontaktirati na jedan od naših brojeva telefona. Turistička agencija Terra Travel radi non stop, od 00 do 24h.

Popis dokumenata za jednokratnu turističku vizu  9(a)T :
1. popunjen formular
2. slika formata 4,5 x 3,5 u boji
3. pasoš koja važi minimalno 6 meseci nakon datuma odlaska sa Filipina
4. kopija rezervacije leta i hotela ili garantno pismo osobe kod koje ćete boraviti
5. potvrda o finansijskoj sposobnosti ( potvrda o zaposlenju ili bankovna potvrda )

Popis dokumenata za jednokratnu poslovnu vizu 9(a) :
1. popunjen formular
2. slika formata 4,5 x 3,5 u boji
3. pasoš koja važi minimalno 6 meseci nakon datuma odlaska sa Filipina
4. kopija rezervacije leta i hotela
5. potvrda o finansijskoj sposobnosti ( potvrda o zaposlenju ili bankovna potvrda )
6. Pozivno pismo

Popis dokumenata za pomorsku vizu 9 (c)
1. popunjen formular
2. slika formata 4,5 x 3,5 u boji
3. pasoš koja važi minimalno 6 meseci nakon datuma odlaska sa Filipina
4. kopija rezervacije leta
5. pozivno pismo
6. pomorska knjižica

Popis dokumenata za tranzitnu vizu 9 (b)
1. popunjen formular
2. slika formata 4,5 x 3,5 u boji
3. pasoš koja važi minimalno 6 meseci nakon datuma odlaska sa Filipina
4. Potvrđena avionska karta (povratna ili za dalje putovanje)

Popis dokumenata za višekratnu vizu:
1. popunjen formular
2. slika formata 4,5 x 3,5 u boji
3. pasoš koja važi minimalno 6 meseci nakon datuma odlaska sa Filipina
4. garantno pismo s obrazloženjem zašto se traži višekratna viza
5. kopija rezervacije leta i hotela
6. potvrda o zaposlenju

– Taksa, koja se uplaćuje u dolarima, zavisi od tipa vize.
– Turistička viza se dobija za dva do tri dana dok se za ostale vize čeka nešto duže.
– Podaci sa sajta su informativnog karaktera, za sve bliže informacije kontaktirajte nas putem telefona.

Podelite: