Balnea Fun u Termama Dolenjske Toplice

Balnea Fun
Terme Krka

Na letnjem kupalištu Wellness centra Balnea u Termama Dolenjske Toplice niču novi tobogani, a pored njih novi bazen sa termalnom vodom.

Na otvaranju ovogodišnje letnje kupališne sezone 2019, koja se očekuje krajem maja, ljubitelji adrenalina i vodenih avantura će moći da uživaju u četiri različite vrste tobogana:

 • Zvezdana staza (Star Track) je vodeni tobogan koji nudi dugu i dinamičnu avanturu u mraku, sa efektima zvezdanog neba i panoramskim prozorima, koji se nalaze između.
 • Kamikaza je strma i brza staza (kanal) sa ubačenim grebenom, za ljubitelje brzine i vetra u kosi.
 • Grom (Thunder) je brzi vodeni tobogan zatvorenog tipa, koji se završava veličanstvenim skokom u termalni bazen.
 • Vrtlog (Twister) je širi vodeni tobogan sa mekom kliznom površinom, koja vam omogućava da se spuštate splavom – sami ili u paru. Uzbudljivo putovanje krivinama u nepoznato se završava usisavanjem u levak i letom u termalni bazen.

Tobogani su namenjeni za decu višu od 130 centimetara. Deca predškolskog uzrasta će uživati u obližnjem već dobro poznatom Piratskom brodu, dok smo za njih u unutrašnjem (zatvorenom) bazenu napravili novu stenu za penjanje.

BALNEA FUN

 • NOVO: 4 vodena tobogana i termalni bazen za pristajanje za đake i roditelje
 • Piratski brod za mlađu decu
 • Dečji bazen za najmlađe u zatvorenom bazenu
 • NOVO: Stena za penjanje
 • Dečje sprave za igranje na kupalištu i u parku
 • Igre i avanture sa Medom Tedom
 • NOVO: Kazino u hotelu Balnea

Tobogani i bazen za pristajanje su odvojeni od glavnog bazena i diskretno povučeni u zelenilo iza restorana na kupalištu. Vesela i živa atmosfera neće ometati kupače pored letnjeg termalnog bazena, a koji će i dalje moći mirno da uživaju u kupanju i da hvataju sunčeve zrake na ležaljkama. Na kupalištima Wellness centra Balnea gostima su na raspolaganju zatvoreni (unutrašnji) termalni bazen i dva otvorena (spoljašnja) bazena sa vodenim i vazdušnim masažama, whirlpool-ovima, gejzirima i vodopadima. Sa tihim i mirnim mestima je osigurana privatnost, odmor i bezbedno sunčanje. Čistoća, uređenost i kvalitetna termalna voda su karakteristike kupališta u Termama Dolenjske Toplice.

Podelite:

Izdvojili smo za Vas

Kontaktirajte nas

Telefoni: 011 4048-324, 011 4048-325, 011 4048-326
Dežurni telefon: +381 64 802 66 89
E-mail: aranzmani@terratravel.rs

Upit za ponudu

Upit za ponudu

Popunjavanjem ove forme Vaši privatni podaci (ime, prezime, e-mail adresa, broj telefona) biće sačuvani u našoj bazi podataka radi lakše i brže komunikacije sa Vama. Za detaljnije informacije o tome kako čuvamo i štitimo Vaše privatne podatke posetite našu stranicu "Politika privatnosti".
Pročitao sam i saglasan sam sa "Politikom privatnosti"


ili nas pozovite na +381 64 802 66 89