Beč

Beč
IES Abroad

Beč glavni grad Austrije, jedan od najstarijih metropola u srcu Evrope, njeno političko, ekonomsko i kulturno središte, grad u kome su živeli i stvarali kompozitori – Mocart i Betoven. Jedna od mnogobrojnih fascinantnih građevina, palata Schönbrunn, nekada korišćena kao letnja rezidencija Habsburgovca, građena je kao rival Versaju, katedrala Sv. Stefana u kojoj se i venčao čuveni kompozitor Mocart, veličanstveni spomenici na Ringu, vrtovi palate Belvedere, Mariahilfer ili Kärtner Strasse su samo deo znamenitosti koje ovaj grad može da ponudi…

Grad godišnje posete milioni turista najviše zahvaljujući mnogobrojnim kulturno-istorijskim spomenicima, palatama i raznovrsnoj kulturnoj ponudi. Povoljan geografski položaj imao je presudan uticaj na razvoj Beča, као jednog оd najvažnijih i najvećih gradova centralne Evrope.

Izaberite svoj period putovanja, broj noćenja, hotel, uslugu…
Organizovaćemo za Vas jedinstveno putovanje, krojeno po Vašoj meri i prema Vašim željama.

BEČ – SVAKODNEVNI POLASCI – HOTELI 3*
BEČ – SVAKODNEVNI POLASCI – HOTELI 4*
BEČ – SVAKODNEVNI POLASCI – HOTELI 5*

Podelite:

Izdvojili smo za Vas

Kontaktirajte nas

Telefoni: 011 4048-324, 011 4048-325, 011 4048-326
Dežurni telefon: +381 64 802 66 89
E-mail: aranzmani@terratravel.rs

Upit za ponudu

Upit za ponudu

Popunjavanjem ove forme Vaši privatni podaci (ime, prezime, e-mail adresa, broj telefona) biće sačuvani u našoj bazi podataka radi lakše i brže komunikacije sa Vama. Za detaljnije informacije o tome kako čuvamo i štitimo Vaše privatne podatke posetite našu stranicu "Politika privatnosti".
Pročitao sam i saglasan sam sa "Politikom privatnosti"


ili nas pozovite na +381 64 802 66 89