Beč dan državnosti 2018 – sa posetom Bratislavi

Beč
Lonely Planet

Hotel Resonanz se nalazi u četvrti Leopoldštat, na svega 100 metara od Parka Augarten i na 150 metara od stanice metroa Taborštrase (linija U2). Do centra Beča i Zabavnog parka Prater može se stići za samo 1 stanicu vožnje metroom. Hotel nudi besplatan bežični internet.

Sobe sadrže TV sa kablovskim kanalima i kupatilo.

Podzemna garaža je udaljena 700 metara od hotela Resonanz.

Destinacija 02. Leopoldštat je odličan izbor za putnike koje zanimaju istraživanje starog grada, šetnje gradom i spomenici.

4 DANA / 2 NOĆI – AUTOBUSOM
Paket aranžman; prevoz, smeštaj i panoramsko razgledanje grada

Program putovanja

Prvi dan


1.DAN putovanja 14.02.2018. (Sreda) BEOGRAD – BEČ
Sastanak grupe u 22.30 časova na dogovorenom mestu (o čemu će putnici biti obavešteni najkasnije dan pred put). Predviđeno vreme polaska u 23.00 časova. Noćna vožnja preko Mađarske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi carinskih formalnosti i odmora.

Drugi dan


2.DAN 15.02.2018. (Četvrtak): BEČ
Ulazak u Austriju u ranim jutarnjim satima i usputno svraćanje u outlet Parndorf, poznat outlet sa preko 170 radnji najpoznatijih brendova. Predviđen dolazak u Beč u prepodnevnim satima. Po dolasku, panoramsko razgledanje grada autobusom u zavisnosti od prohodnosti saobraćaja u gradu kao i trenutnih vremenskih uslova; Trg Marije Terezije – raskošni dvorac dinastije Habsburg, Parlament, Opera, Univerzitet, palata Belvedere, katedrala Sv. Stefana, zgrada Ujedinjenih nacija, zabavni park Prater… Smeštaj u hotel posle 15.00 časova, a prema hotelskim pravilima. U podnevnim satima mogućnost fakultativog izleta; poseta Donauturmu (bečki toranj) odakle možete uživati u jedinstvenom pogledu na panoramu grada i u kafe-restoranu probati pravu bečku kafu i originalnu Sacher tortu sa šlagom. Ostatak dana, slobodno vreme za individualne aktivnosti. NOĆENJE.

Treći dan


3.DAN 16.02.2018. (Petak): BEČ – BRATISLAVA – BEČ
DORUČAK. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili u podnevnim časovima mogućnost fakultativnog izleta; Bratislava – slovačka prestonica koja je svedok krunisanja mnogih kraljeva a posebnost mu daje mešavina germanskih, mađarskih, čeških i jevrejskih uticaja. Povratak u hotel. NOĆENJE.

Četvrti dan


4.DAN 17.02.2018. (Subota): BEČ (SCHӦNBRUNN) – BEOGRAD
DORUČAK. Nakon doručka odjava iz hotela, do najkasnije 10.00 časova, a prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog izleta; dvorac Schönbrunn – veličanstvena letnja rezidencija austrijskih vladara (obavezna rezervacija prilikom prijave u agenciji). Sastanak grupe oko 16.00 časova, na dogovorenom mestu i polazak za Srbiju preko Mađarske, sa kraćim usputnim zadržavanjima radi osveženja i carinskih formalnosti. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska oko ponoći ili u ranim jutarnjim satima petog dana, u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima. Kraj programa.

RESONANZ  3*  –  VIENNA

SPECIJALNA PONUDA!

Za uplate do 08.01.2018.

VRSTA SOBE USLUGA
1/2 BB 109 €

Redovna ponuda

Za uplate od 09.01.2018.

VRSTA SOBE USLUGA
1/2 BB 129 €
Doplata za 1/1 sobu;   40 €
Legenda: 1/2 – dvokrevetna soba, 1/1 – jednokrevetna soba, BB – noćenje sa doručkom

U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO


– Vanlinijski prevoz mini autobusom ili autobusom (visokopodni, audio, video, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i drugih tokom putovanja), na relaciji prema program putovanja
– Smeštaj u izabranom hotelu na bazi rezervisane i potvrđene usluge, na bazi 2 (dva) noćenja
– Obilaske prema programu putovanja
– Usluge predstavnika agencije na srpskom jeziku ili asistenciju lokalnog predstavnika na engleskom jeziku za vreme trajanja aranžmana
– Organizaciju putovanja

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO


– Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, pa putnici sami snose odgovornost da u slučaju neobezbeđenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih)
– Fakultativni izleti, kao i ulaznice za kulturno istorijske spomenike (u organizaciji ino partnera, cene fakultativnih izleta su informativnog karaktera i podložne su promenama): Donauturm 10€ po osobi, obuhvata organizovan prevoz u pratnji vodiča i obaveznu ulaznicu za lift kojim se stiže do vrha tornja; Dvorac Schönbrunn 25€ po osobi, u cenu uključen obilazak dvorca u pratnji stručnog lokalnog vodiča i ulaznica (obavezna rezervacija prilikom prijave za aranžman – ograničen broj mesta); Bratislava 15€ po osobi, cena obuhvata prevoz i panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča; Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika, neophodan minimum od Schonbrunn 30 putnika, Bratislavu i Donauturm 20 putnika, a u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultativnih izleta podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane tj. više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate, kao i pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih programom).
– Individualne troškove i sve druge nepomenute usluge
Jednokrevetna soba – na upit, popusti za decu – na upit.
Ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz.

Beč – februar Dan državnosti 2018

Podelite:

Izdvojili smo za Vas

Kontaktirajte nas

Telefoni: 011 4048-324, 011 4048-325, 011 4048-326
Dežurni telefon: +381 64 802 66 89
E-mail: aranzmani@terratravel.rs

Upit za ponudu

Upit za ponudu

Popunjavanjem ove forme Vaši privatni podaci (ime, prezime, e-mail adresa, broj telefona) biće sačuvani u našoj bazi podataka radi lakše i brže komunikacije sa Vama. Za detaljnije informacije o tome kako čuvamo i štitimo Vaše privatne podatke posetite našu stranicu "Politika privatnosti".
Pročitao sam i saglasan sam sa "Politikom privatnosti"


ili nas pozovite na +381 64 802 66 89