Belgrade Art Hotel 4*

booking.com

Hotel Art je smešten u impresivnoj pešačkoj ulici i trgovačkoj zoni u Beogradu. Uređen je u italijanskom stilu, a u ponudi ima restoran u sklopu objekta. Pored toga nudi klimatizovane, jedinstveno nameštene sobe i apartmane tipa “suite” sa mini-barom, besplatnim brzim bežičnim internetom, besplatnom saunom i fenom za kosu.

U elegantnom hotelskom restoranu i baru Mosaic, iz koga se pruža pogled na živahnu Knez Mihailovu ulicu, služe se odabrana kvalitetna vina, raznovrsni specijaliteti od sezonskih sastojaka, različite kafe i domaći slatkiši, uključujući sladoled i autentične Lijež vafle.

Hotel poseduje 2 konferencijske sale sa multimedijalnom opremom i prilagodljivim rasporedom sedenja. Ove dobro osvetljene prostorije imaju velike prozore, individualno podesivu klimatizaciju, klizna vrata i terasu sa koje se pruža pogled na stari deo grada.

Hotel Belgrade Art se nalazi u blizini gradskih istorijskih znamenitosti kao što su Beogradska tvrđava, Kalemegdanski park i Stari grad.

Aerodrom Nikola Tesla u Beogradu je udaljen 19 km od objekta. Usluga aerodromskog prevoza dostupna je na prethodni zahtev i uz doplatu.

Podelite:

Izdvojili smo za Vas

Kontaktirajte nas

Telefoni: 011 4048-324, 011 4048-325, 011 4048-326
Dežurni telefon: +381 64 802 66 89
E-mail: aranzmani@terratravel.rs

Upit za ponudu

Upit za ponudu

Popunjavanjem ove forme Vaši privatni podaci (ime, prezime, e-mail adresa, broj telefona) biće sačuvani u našoj bazi podataka radi lakše i brže komunikacije sa Vama. Za detaljnije informacije o tome kako čuvamo i štitimo Vaše privatne podatke posetite našu stranicu "Politika privatnosti".
Pročitao sam i saglasan sam sa "Politikom privatnosti"


ili nas pozovite na +381 64 802 66 89