Bratislava

Bratislava
Slovakia.travel

Svakodnevni polasci iz Beograda minibusom sa kućne adrese do hotela na relaciji BEOGRAD – BRATISLAVA – BEOGRAD

Vreme polaska nije fiksno određeno, već se formira na osnovu želje putnika i dogovora u agenciji*
Cena karte: jedan pravac 35 €, povratna karta 60 € po osobi

BRATISLAVA je glavni i najveći grad Slovačke i sedište Bratislavske pokrajine. Nad gradom dominira bratislavska tvrđava, koja je nekada bila rezidencija kraljeva. Kroz Bratislavu protiče reka Dunav,koji deli Bratislavu na zapadni i istočni deo grada praveći veliki kontrast između: starog i novog; istorijskog i modernog; konzervativnog i urbanog; niskih, malenih građevina i visokih, stambenih zgrada.

Bratislava, a posebno njen centar, je veoma mala i pešice možete stići gotovo svuda. Stari grad ima dva glavna trga: Hlavne namestie i Hviezdoslavovo namestie. Grad sadrži i tragove komunističkog perioda, od kojih je najpoznatija Petrzalka – najveća komunistička zgrada u Centralnoj Evropi koja se proteže niz reku.

Svakodnevni polasci na relaciji Beograd-Bratislava-Beograd pružaju mogućnost da organizujemo za Vas jedinstveno putovanje, osmišljeno po Vašim željama.
Izaberite svoj period putovanja, broj noćenja, hotel, uslugu…

BRATISLAVA

Podelite:

Izdvojili smo za Vas

Kontaktirajte nas

Telefoni: 011 4048-324, 011 4048-325, 011 4048-326
Dežurni telefon: +381 64 802 66 89
E-mail: aranzmani@terratravel.rs

Upit za ponudu

Upit za ponudu

Popunjavanjem ove forme Vaši privatni podaci (ime, prezime, e-mail adresa, broj telefona) biće sačuvani u našoj bazi podataka radi lakše i brže komunikacije sa Vama. Za detaljnije informacije o tome kako čuvamo i štitimo Vaše privatne podatke posetite našu stranicu "Politika privatnosti".
Pročitao sam i saglasan sam sa "Politikom privatnosti"


ili nas pozovite na +381 64 802 66 89