Brno

Vova Novaque

Svakodnevni polasci iz Beograda minibusom sa kućne adrese do hotela na relaciji BEOGRAD – BRNO – BEOGRAD

Vreme polaska nije fiksno određeno, već se formira na osnovu želje putnika i dogovora u agenciji*
Cena karte: jedan pravac 60 €, povratna karta 100 € po osobi

BRNO je drugi po veličini grad u Češkoj, najveći istorijski glavni grad moravske regije, smešten na ušću reka Svratka i Svitave. Za Brno kažu da je “grad po meri čoveka” – grad bez žurbe i gužve, idealan za one koji vole piće, istoriju i zabavu. Brno je i grad mladih i grad tehnologije – u njemu su smešteni brojni fakulteti, tehnološki park, inženjerska kolonija …

Masovni turizam kao da je zaobišao ovaj grad, a jedini izuzetak su godišnje trke motora koje se održavaju tokom leta, odnosno čuveni Moto GP u Brnu. To je grad u kojem se zaista vidi duša Češke, a koji ima iznenađujuće mnogo atrakcija, od habzburških rezidencija, opera, komunističkih koncertnih sala, pa sve do ikona funkcionalističke arhitekture. Pažnju turista pleni i Stara gradska kuća iz 13. veka građena u gotskom stilu sa sjajnim portalom iz 1511. godine.

Svakodnevni polasci na relaciji Beograd-Brno-Beograd pružaju mogućnost da organizujemo za Vas jedinstveno putovanje, osmišljeno po Vašim željama.
Izaberite svoj period putovanja, broj noćenja, hotel, uslugu…

BRNO

Podelite:

Izdvojili smo za Vas

Kontaktirajte nas

Telefoni: 011 4048-324, 011 4048-325, 011 4048-326
Dežurni telefon: +381 64 802 66 89
E-mail: aranzmani@terratravel.rs

Upit za ponudu

Upit za ponudu

Popunjavanjem ove forme Vaši privatni podaci (ime, prezime, e-mail adresa, broj telefona) biće sačuvani u našoj bazi podataka radi lakše i brže komunikacije sa Vama. Za detaljnije informacije o tome kako čuvamo i štitimo Vaše privatne podatke posetite našu stranicu "Politika privatnosti".
Pročitao sam i saglasan sam sa "Politikom privatnosti"


ili nas pozovite na +381 64 802 66 89