Budimpešta Uskrs 2018

Budimpešta
iFly Magazine

Hotel Atlantic je smešten na centralnog lokaciji, na svega 10 minuta hoda od železničke stanice Keleti i stanice metroa na Trgu Blaha Lujza. Sobe u ovom smeštajnom objektu uključuju sopstveno kupatilo sa podnim grejanjem i besplatan bežični internet.

Svaka soba sadrži TV sa kablovskim kanalima i frižider. Klima-uređaj je na raspolaganju uz doplatu.

3 DANA / 2 NOĆI – AUTOBUSOM
Paket aranžman; prevoz, smeštaj i panoramsko razgledanje grada

Program putovanja

Prvi dan


putovanje 15.02.2018. (Četvrtak) BEOGRAD – BUDIMPEŠTA
Sastanak grupe u 05.30 časova na dogovorenom mestu (o čemu će putnici biti obavešteni najkasnije dan pred put). Predviđeno vreme polaska u 06.00 časova.

Dnevna vožnja sa kraćim usputnim odmorima. Po dolasku u Budimpeštu, predviđenog oko podneva, panoramsko razgledanje grada autobusom u zavisnosti od prohodnosti saobraćaja u gradu kao i trenutnih vremenskih uslova; Trg heroja, Andraši bulevar, Lančani most, Kraljevska palata, Ribarske kule… Smeštaj u hotel posle 15.00 časova, a prema hotelskim pravilima. U večernjim satima, mogućnost organizovanja fakultativnog izleta; jednočasovna vožnja brodom po Dunavu, ispod znamenitosti Budimpešte i njenih mostova. NOĆENJE.

Drugi dan


16.02.2018. (Petak) BUDIMPEŠTA
DORUČAK. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta; odlazak u tržni centar Campona i obilazak Tropikarijuma (biljni i životinjski svet tropskih predela).

U večernjim časovima mogućnost organizovanja još jednog fakultativnog izleta; večera u Czardi, nacionalnom restoranu sa folklornim programom. NOĆENJE.

Treći dan


17.02.2018. (Subota) BUDIMPEŠTA – SENT ANDREJA – BEOGRAD
DORUČAK. Nakon doručka odjava iz hotela, do najkasnije 10.00 časova, a prema hotelskim pravilima.

Slobodno vreme za individualne aktivnosti u Budimpešti do polaska za Srbiju ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta za Sent Andreju; živopisno mestašce nadomak Budimpešte, nekada naseljeno pretežno Srbima, a danas prepuno uspomena, sa trgom Vuka Karadžića, Požarevačkom crkvom, kućom Jakova Ignjatovića, muzejom Srpske pravoslavne crkve, Beogradskom crkvom, krstom Kneza Lazara, galerijama, prodavnicama suvenira, muzejom marcipana i srpskom kafanom.

Povratak u Budimpeštu. Slobodno vreme do 17.00 časova, kada je predviđen polazak grupe sa dogovorenog mesta ka Srbiji. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska oko ponoći, u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima. Kraj programa.

ATLANTIC  3*  –  BUDAPEST

SPECIJALNA PONUDA!

Za uplate do 05.03.2018.

VRSTA SOBE USLUGA
1/2 BB 95 €

Redovna ponuda

Za uplate od 06.03.2018.

VRSTA SOBE USLUGA
1/2 BB 115 €
Doplata za 1/1 sobu;   30 €

Legenda: 1/2 – dvokrevetna soba, 1/1 – jednokrevetna soba, BB – noćenje sa doručkom

U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO


– Vanlinijski prevoz mini autobusom ili autobusom (visokopodni, audio, video, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i drugih tokom putovanja), na relaciji prema program putovanja
– Smeštaj u izabranom hotelu na bazi rezervisane i potvrđene usluge, na bazi 2 (dva) noćenja
– Obilaske prema programu putovanja
– Usluge predstavnika agencije na srpskom jeziku ili asistenciju lokalnog predstavnika na engleskom jeziku za vreme trajanja aranžmana
– Organizaciju putovanja

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO


– Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, pa putnici sami snose odgovornost da u slučaju neobezbeđenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih)
– Fakultativne izlete (u organizaciji ino partnera), kao i ulaznice za kulturno istorijske spomenike (cene fakultativnih izleta su informativnog karaktera i podložne su promenama): Vožnja brodom po Dunavu 15€, večera u Czardi 25€; poseta Tropikarijumu 15€, poseta Sent Andreji 10€. Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika, neophodan minimum od 25 putnika – a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate, kao i pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom)
– Individualne troškove i sve druge nepomenute usluge
Jednokrevetna soba – na upit, popusti za decu – na upit.
Ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz.

Uskrs u Budimpešti

Podelite:

Izdvojili smo za Vas

Kontaktirajte nas

Telefoni: 011 4048-324, 011 4048-325, 011 4048-326
Dežurni telefon: +381 64 802 66 89
E-mail: aranzmani@terratravel.rs

Upit za ponudu

Upit za ponudu

Popunjavanjem ove forme Vaši privatni podaci (ime, prezime, e-mail adresa, broj telefona) biće sačuvani u našoj bazi podataka radi lakše i brže komunikacije sa Vama. Za detaljnije informacije o tome kako čuvamo i štitimo Vaše privatne podatke posetite našu stranicu "Politika privatnosti".
Pročitao sam i saglasan sam sa "Politikom privatnosti"


ili nas pozovite na +381 64 802 66 89