Courtyard by Marriott Belgrade 4*

booking.com

Hotel Courtyard by Marriott Belgrade City Center nalazi se u centru Beograda i poseduje restoran u kome se služe jela mediteranske kuhinje. U ponudi su klimatizovane, savremeno uređene smeštajne jedinice sa besplatnim bežičnim internetom.

Sve sobe imaju prirodno svetlo i moderno su uređene. Sobe sadrže flat-screen TV, radni prostor i sef. Bogata pamučna posteljina i mekani jastuci obezbediće vam dobar noćni odmor. Kupatila u sobama sadrže tuš, fen za kosu i besplatan toaletni pribor.

U foajeu hotela se nalazi savremeni bar u kome se služe raznovrsna domaća i internacionalna pića. Na raspolaganju su prodavnica otvorena non-stop i fleksibilan poslovni centar. Gosti mogu koristiti hotelski fitnes centar.

Hotel Courtyard by Marriott Belgrade City Center nalazi se na 200 metara od Trga Republike. Do popularne pešačke i trgovačke Knez Mihailove ulice ima 120 metara. Raznovrsne prodavnice i restorani se nalaze na pešačkoj udaljenosti, a Kalemegdanski park i Beogradska tvrđava su udaljeni 750 metara.

Najbliži aerodrom je Aerodrom Nikola Tesla, udaljen 13 km.

Podelite:

Izdvojili smo za Vas

Kontaktirajte nas

Telefoni: 011 4048-324, 011 4048-325, 011 4048-326
Dežurni telefon: +381 64 802 66 89
E-mail: aranzmani@terratravel.rs

Upit za ponudu

Upit za ponudu

Popunjavanjem ove forme Vaši privatni podaci (ime, prezime, e-mail adresa, broj telefona) biće sačuvani u našoj bazi podataka radi lakše i brže komunikacije sa Vama. Za detaljnije informacije o tome kako čuvamo i štitimo Vaše privatne podatke posetite našu stranicu "Politika privatnosti".
Pročitao sam i saglasan sam sa "Politikom privatnosti"


ili nas pozovite na +381 64 802 66 89