Hotel Moskva 4*

booking.com

Hotel Moskva smešten je u zgradi izgrađenoj u ampir stilu, koja predstavlja gradsku znamenitost. Gosti mogu besplatno i neograničeno koristiti velnes i spa centar, kao i teretanu. Hotel se nalazi na idealnoj lokaciji u glavnoj beogradskoj ulici. Poseduje à-la-carte restoran i čuvenu poslastičarnicu. U elegantnim i klimatizovanim smeštajnim jedinicama obezbeđen je besplatan bežični internet.

Sve sobe i apartmani tipa “suite” imaju tradicionalno uređen enterijer i uključuju moderne pogodnosti. Sadrže mini-bar i flat-screen TV sa satelitskim kanalima. Kupatila su opremljena tušem i besplatnim toaletnim priborom.

Hotel Moskva nudi aperitiv bar, salon za doručak i kafe sa terasom. U restoranu Tchaikovsky služe se jela internacionalne kuhinje.

Sauna, hamam i hidromasažna kada mogu se besplatno koristiti. Dodatne masaže su na raspolaganju uz doplatu. Ponuda hotela Moskva obuhvata takođe menjačnicu, uslugu iznajmljivanja automobila i poslovni centar.

Gosti mogu stići pešice do glavnih znamenitosti Beograda, kao što su Park Tašmajdan, boemska četvrt Skadarlija, Hram Svetog Save i Trg Republike.

Destinacija Stari Grad je odličan izbor za putnike koje zanimaju noćni život, hrana i istorijski lokaliteti.

Podelite:

Izdvojili smo za Vas

Kontaktirajte nas

Telefoni: 011 4048-324, 011 4048-325, 011 4048-326
Dežurni telefon: +381 64 802 66 89
E-mail: aranzmani@terratravel.rs

Upit za ponudu

Upit za ponudu

Popunjavanjem ove forme Vaši privatni podaci (ime, prezime, e-mail adresa, broj telefona) biće sačuvani u našoj bazi podataka radi lakše i brže komunikacije sa Vama. Za detaljnije informacije o tome kako čuvamo i štitimo Vaše privatne podatke posetite našu stranicu "Politika privatnosti".
Pročitao sam i saglasan sam sa "Politikom privatnosti"


ili nas pozovite na +381 64 802 66 89