Hotel Prag 4*

booking.com

Smešten u srcu Beograda, hotel Prag nudi klimatizovane sobe sa besplatnim bežičnim internetom i poslovni centar sa 3 konferencijske sale. Nalazi se na 1 km od Kalemegdanske tvrđave, sa koje se pruža panoramski pogled na Beograd i na reke Savu i Dunav.

Zgrada hotela je zbog karakteristične arhitekture registrovana kao kulturni spomenik. Sve sobe sadrže drveni nameštaj, radni sto, sef i flat-screen TV sa kablovskim i satelitskim kanalima. Kupatila u sobama opremljena su tuš kabinom i besplatnim toaletnim priborom.

Hotel Prag poseduje bar, pab i 2 à-la-carte restorana u kojima se služe jela domaće i internacionalne kuhinje. Ovaj smeštajni objekat raspolaže i vrtom. Raznovrsne restorane i barove možete pronaći u boemskoj četvrti Skadarliji, na 1 km od hotela.

U centru Beograda postoje brojni muzeji i kulturni spomenici, kao što je Narodni muzej, udaljen samo 850 metara. Hotel je smešten na 2 km od Beogradskog zoološkog vrta i na 5 km od Ade Ciganlije, rečnog ostrva sa sportskim i rekreativnim sadržajima.

Železnička stanica u Beogradu nalazi se na samo 550 metara od hotela. Aerodrom Beograd je udaljen 15 km. Parking vam je na raspolaganju ispred hotela i u hotelskoj garaži uz doplatu.

Podelite:

Izdvojili smo za Vas

Kontaktirajte nas

Telefoni: 011 4048-324, 011 4048-325, 011 4048-326
Dežurni telefon: +381 64 802 66 89
E-mail: aranzmani@terratravel.rs

Upit za ponudu

Upit za ponudu

Popunjavanjem ove forme Vaši privatni podaci (ime, prezime, e-mail adresa, broj telefona) biće sačuvani u našoj bazi podataka radi lakše i brže komunikacije sa Vama. Za detaljnije informacije o tome kako čuvamo i štitimo Vaše privatne podatke posetite našu stranicu "Politika privatnosti".
Pročitao sam i saglasan sam sa "Politikom privatnosti"


ili nas pozovite na +381 64 802 66 89