Hotel Villa Breg 4*

Hotel Vila Breg
TripAdvisor

Hotel sa 4 zvezdice Villa Breg smešten je na vrhu Vršačkih planina i poseduje zatvoreni i otvoreni bazen. Okružen je velikim vrtovima i gleda na okolnu panonsku ravnicu. Gostima su na raspolaganju besplatan internet i parking.

Uređen u klasičnom elegantnom stilu, hotel Villa Breg nudi veliki mermerni lobi i otmen bar sa kaminom. U formalnom ambijentu restorana Eol služe se srpska i internacionalna jela. Restoran ima veliku natkrivenu terasu.

Elegantne i prostrane sobe hotela Breg opremljene su nameštajem od punog drveta. Sadrže flat-screen TV sa kablovskim kanalima, sef i prostor za sedenje.

Ponuda takođe obuhvata 2 hidromasažne kade, kao i različite masaže i kozmetičke tretmane koji se mogu rezervisati na zahtev i uz doplatu. Rekreativni sadržaji su upotpunjeni vrhunskom teretanom.

Centar grada i Autobuska stanica Vršac udaljeni su 2 km. U krugu od 15 km gosti mogu posetiti brojne vinograde i renomirane vinske podrume koji organizuju večeri sa degustacijom vina. Beograd se nalazi na 83 km od hotela Breg.

HOTEL VILLA BREG 2018.

Podelite:

Izdvojili smo za Vas

Kontaktirajte nas

Telefoni: 011 4048-324, 011 4048-325, 011 4048-326
Dežurni telefon: +381 64 802 66 89
E-mail: aranzmani@terratravel.rs

Upit za ponudu

Upit za ponudu

Popunjavanjem ove forme Vaši privatni podaci (ime, prezime, e-mail adresa, broj telefona) biće sačuvani u našoj bazi podataka radi lakše i brže komunikacije sa Vama. Za detaljnije informacije o tome kako čuvamo i štitimo Vaše privatne podatke posetite našu stranicu "Politika privatnosti".
Pročitao sam i saglasan sam sa "Politikom privatnosti"


ili nas pozovite na +381 64 802 66 89