Hotel Zepter 2019

hotel zepter vrnjačka banja
Hotel Zepter - Vranjačka Banja

Vrnjačka Banja kao turističko mesto ima tradiciju dugu gotovo 150 godina i za to vreme se razvila u jednu od najbolje organizovanih destinacija, a po broju gostiju predstavlja najposećenije balneološko lečilište u Srbiji. Najveće i najpoznatije banjsko lečilište u Srbiji može se pohvaliti sa sedam termomineralnih izvora.

Vrnjačku Banju karakteriše umereno-kontinentalna klima, leta su umereno topla (prosečna temperatura je 20 ° C) a zime umereno hladne (prosečna temeratura +0,8 ° C). Zaklonjena je planinom Goč (sa juga, istoka i zapada) i vencima Gledićkih planina (sa severa), tako da je veliki broj dana u godini, oko 170, bez vetra.

Ukombinujte sve te činjenice o Vrnjačkoj Banji sa prelepim okruženjem i dugom zanimljivom istorijom, i dobićete suštinu vaše naredne destinacije za odmor.

 

PROGRAM PUTOVANJA

NAPOMENA : boravak  na bazi izabranog  broja noći sa uslugom naznačenom u tabeli od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja, a u zavisnosti od hotelskih pravila (ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 11:00h).

  • 1. dan –  Dolazak u hotel. Smeštaj u hotel u određeni tip sobe prema uplaćenoj rezervaciji.
  • 2. do pretposlednji dan – Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.
  • Poslednji dan – Doručak. Napuštanje hotelskih soba do 11:00 h.

 

Hotel Zepter  2*                                                 Cene su izražene u RSD po osobi po noći

POPUSTI:

– Za boravak 8 i više noći, odobrava se popust od 5%

– Za boravak 14 i više noći, odobrava se popust od 10%

– Za boravak penzionera (uz penzioni ček ), i boravak mladenaca – odobrava se popust od 10%

SMEŠTAJ 20.01.-29.12.2019.

Usluga

noćenje sa doručkom

Usluga

polupansion

1/2 lux soba 4.860 5.580
1/1 lux soba 6.840 7.560
1/2 de lux soba 5.450 6.200
1/1 de lux soba 7.600 8.400

Legenda: ND – noćenje sa doručkom, PP – polupansion

 

CENA UKLJUČUJE: smeštaj po osobi u odabranoj vrsti sobe, na bazi usluge navedene u tabeli, korišćenje sadržaja SPA & Wellness centra (unutrašnji bazen, djakuzi, fitness centar).

CENA NE UKLJUČUJE: boravišnu taksu i osiguranja u iznosu od 125,00 RSD po osobi po noći, individualne troškove putnika, prevoz do destinacije.

POPUSTI: Dole navedeni uslovi važe za decu od 2 do 10 godina,  u pratnji dve odrasle osobe u sobi 1/2 +1:

– dete u posebnom ležaju u pratnji dve odrasle osobe  ostvaruje popust 30%,  od cene iz cenovnika

– dete u zajedničkom ležaju sa jednom odraslom osobom ostvaruje popust 50%,  od cene iz cenovnika

– dva deteta u pratnji  dve odrasle osobe – prvo dete BESPLATNO, drugo dete ostvaruje popust 30%

– Dete do 2 godine ( ukoliko ne koriste ležaj i uslugu ishrane ) – BESPLATNO

DOPLATE: ručak 800 rsd po osobi po obroku, večera 800 rsd po osobi po obroku.

NAPOMENA: ukoliko u hotelu boravi do 30 osoba, hotel zadržava pravo da uslugu švedskog stola za obroke, organizuje na principu klasičnog posluživanja ( izbor 2 glavna jela).

 

OPIS HOTELA:

Hotel Zepter 2*

Lokacija: u centralnom delu šetališta Promenada, u Vrnjačkoj banji.

Karakteristike: preporuka za sve goste.

Sadržaj: 125 soba (jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe (sa francuskim ili klasičnim ležajem), studia i apartmani). dva restorana (pansion sala i Kristal dvorana), aperitiv bar, letnja terasa sa pogledom na Promenadu, kardio-internistička i zubna ordinacija. kongresna sala sa 1200 mesta, Kristal sala za svečane večere i zabave sa 450 mesta, Unutrašnji bazen sa termalnom vodom i đakuzijem, koji u letnjem periodu ima svoju baštu sa aperitiv barom, kao i potpuno novu teretanu i saunu. U hotelu se poslužuje doručak – švedski sto, ručak i večera prema meniju, a hrana se priprema u vrhunskom ZEPTER posuđu. Svaki gost hotela ima obezbeđen besplatan parking prostor, kao i besplatan WiFi u celom hotelu. sadržaji za decu na otvorenom (ljuljaške, trambolina, tobogan).

Smeštaj:

Soba lux: površina 17 m2 sobe su opremljene najsavremenijim, ultra-modernim nameštajem, sa klasičnim ili francuskim ležajem, u zavisnosti od broja osoba.TWC, TV sa kablovskim kanalima i besplatan WiFi.

Soba de lux: površina: 18 m2, Krevet – Queen (dimenzija 140×200 cm) + Twin bed, sobe su opremljene savremenim, modernim nameštajem, sa klasičnim ili francuskim ležajem, u zavisnosti od broja osobaTWC, TV sa kablovskim kanalima i besplatan WiFi.

 

USLOVI PLAĆANJA:

–  Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banka Intesa za efektivu na dan uplate.

–  Usled promena na monetarnom tržistu Terra Travel d.o.o. zadržava pravo korekcije cena

–  Ukoliko putnik ne reguliše plaćanje u navedenom roku, smatraće se da je odustao od putovanja, u skladu sa OUP Terra Travel

–  Navedeni uslovi plaćanja važe isključivo u poslovnici Turističke agencije Terra Travel d.o.o, Gračanička 16, Beograd

NAČIN PLAĆANJA:

–  Uplata akontacije 40% prilikom rezervacije aranžmana, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja – gotovinom,  uplatom na tekući račun, deponovanjem čekova građana (do tri mesečne rate, bez uvećanja cene aranžmana), platnim karticama (VISA, MASTER, MAESTRO, DINA, AMERICAN EXPRESS ), kreditom poslovnih banaka, po uslovima koje odredjuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna Terra Travel ili prema navedenim uslovima koji se odnose za svaki od hotela posebno.

OPŠTE NAPOMENE:

– Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja (OUP) turističke agencije Terra Travel d.o.o., usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije kao i OUP i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Putnici su u obavezi da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Terra Travel smatra da se putnik u celosti upoznao sa OUP i programom putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

HOTEL ZEPTER 2019.

Podelite:

Izdvojili smo za Vas

Kontaktirajte nas

Telefoni: 011 4048-324, 011 4048-325, 011 4048-326
Dežurni telefon: +381 64 802 66 89
E-mail: aranzmani@terratravel.rs

Upit za ponudu

Upit za ponudu

Popunjavanjem ove forme Vaši privatni podaci (ime, prezime, e-mail adresa, broj telefona) biće sačuvani u našoj bazi podataka radi lakše i brže komunikacije sa Vama. Za detaljnije informacije o tome kako čuvamo i štitimo Vaše privatne podatke posetite našu stranicu "Politika privatnosti".

Pročitao sam i saglasan sam sa "Politikom privatnosti"


ili nas pozovite na +381 64 802 66 89