Iznajmljivanje autobusa

Iznajmljivanje autobusa
Terra Travel

Organizujte svoje putovanje tako da ne razmišljate o prevozu. Luksuzna vozila Terra Travel agencije možete iznajmiti po najpovoljnijim uslovima i cenama. Na raspolaganju su vam modeli autobusa, minibuseva i kombija najviše turističke klase, sa svom pratećom opremom.

Dugogodišnje iskustvo u prevozu putnika i rentiranju vozila čine Terra Travel jednom od najpouzdanijih beogradskih agencija za sva vaša putovanja u Srbiji i Evropi.

Najam vozila sa profesionalnim vozačima

Naše autobuse možete iznajmiti isključivo sa uslugom profesionalnih vozača Terra Travel-a. Bez obzira da li organizujete turističku manifestaciju, eskurziju ili porodično letovanje, vaše je samo da odredite dan putovanja, a mi ćemo se pobrinuti da udobno i bezbedno stignete do željene destinacije.

Detalji putovanja
Vaši detalji

Popunjavanjem ove forme Vaši privatni podaci (ime, prezime, e-mail adresa, broj telefona) biće sačuvani u našoj bazi podataka radi lakše i brže komunikacije sa Vama. Za detaljnije informacije o tome kako čuvamo i štitimo Vaše privatne podatke posetite našu stranicu "Politika privatnosti".

Pročitao sam i saglasan sam sa "Politikom privatnosti"

Podelite: