Izola 2019

Izola
I feel Slovenia

Izola je stari ribarski gradić sa bogatom istorijom, smešten u slovenačkom delu Istre, u netaknutoj prirodi, i nudi sve što  je potrebno za odmor od svakodnevnog života. Istorija ove male ribarske luke stvorila je predivna arhitektonska blaga. Duh Mediterana može se osetiti na svakom koraku, kao da prolazi kroz uske srednjovekovne ulice. Arhitektura starog dela grada odmah će vas podsetiti na to da se Izola razvila iz malog ribarskog mesta, a ribarska tradicija je prisutna i danas. To se naročito može videti u kulinarstvu. U Izoli se tokom cele godine dešavaju razne aktivnosti, sportske, kulturne… Muzeji, galerije i studija umetnika će vas odvesti u svet istarske umetnosti i zanata, a ako tražite istinsku duhovno osveženje, možete ga naći ploveći brodom na talasima Jadrana.

PROGRAM PUTOVANJA

NAPOMENA : boravak  na bazi izabranog broja dana / noći, sa uslugom naznačenom u tabeli od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja, a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela  ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 11:00h).

  • 1. dan –  Dolazak u hotel. Smeštaj u hotel u određeni tip sobe prema uplaćenoj rezervaciji.
  • 2. do predposlednji dan – Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.
  • Poslednji dan – Doručak. Napuštanje hotelskih soba do 11:00 h.

IZOLA 2019.

Podelite:

Izdvojili smo za Vas

Kontaktirajte nas

Telefoni: 011 4048-324, 011 4048-325, 011 4048-326
Dežurni telefon: +381 64 802 66 89
E-mail: aranzmani@terratravel.rs

Upit za ponudu

Upit za ponudu

Popunjavanjem ove forme Vaši privatni podaci (ime, prezime, e-mail adresa, broj telefona) biće sačuvani u našoj bazi podataka radi lakše i brže komunikacije sa Vama. Za detaljnije informacije o tome kako čuvamo i štitimo Vaše privatne podatke posetite našu stranicu "Politika privatnosti".

Pročitao sam i saglasan sam sa "Politikom privatnosti"


ili nas pozovite na +381 64 802 66 89