Kombi prevoz Beograd - Klagenfurt

 

Kombi prevoz Beograd – Klagenfurt

Klagenfurt ili Celovec na Vrpskom jezeru je šesti po veličini grad u Austriji, smešten u južnom delu države. Klagenfurt je upravno, privredno i kulturno središte pokrajine Koruške, gde čini zaseban gradski okrug.

Klagenfurt ima očuvano staro gradsko jezgro sa veoma pravilnom ortogonalnom uličnom mrežom. Tu se nalazi katedrala, nekoliko trgova, niz gradskih zdanja i palata. To je grad bogat parkovima i bulevarima, jedan od najlepših starih gradova u Austriji i za to je već tri puta odlikovan diplomom „Evropa Nostra“. Zapadno od grada se nalazi jezero Wörthersee koje je značajan rekreacijski centar i često se naziva “austrijsko more”.

Kroz grad teče reka Glan, a nedaleko od grada na jugu teče reka Drava. Turizam se pretežno razvija na obližnjem jezeru Wörthersee koje je najtoplije od alpskih ledničkih jezera i na njemu se razvija rekreativni turizam. Na njemu se nalazi najveća evropska jezerska plaža. Posebna znamenitost je park Minimundus s umanjenim kopijama najvažnijih svetskih građevina. Pored jezera se nalazi i dvorac Maria-Loretto. U okolini postoji još zanimljivih dvoraca.

Turistička agencija Terra Travel vam nudi svakodnevne polaske na relaciji Beograd-Klagenfurt-Beograd.

Ne postoji uslovljavanje sa minimalnim brojem putnika.Satnica nije fiksna, već se u dogovoru sa putnicima iz dana u dan iznova formira.

Podelite:

Minibus prevoz Beograd - Zlatibor

Pored prevoza na relaciji Beograd - Klagenfurt, Terra Travel organizuje i prevoz do Zlatibora. Kombi prevoz na relaciji Beograd - Zlatibor se obavlja svakodnevo a satnicu polaska i povratka određujemo u dogovaramo sa Vama.

Turistički aranžmani

  • Bajina Bašta Bajina Bašta – Perućac 2022 - Tara je jedna od najlepših planina u Srbiji, i nalazi se na nadmorskoj visini od 1000 m…
  • Villa Breg Hotel Villa Breg 2022 - Smešten u podnožju Vršačkih planina, sa kojih se spušta svež vazduh šuma i dah vinograda, ovaj grad…
  • Jelen Salaš 2022 - Oslobodite se stresa na Jelen salašu i uživajte u seoskom ambijentu.
  • Hotel Stara planina Stara planina – paketi 2022 - Prirodne karakteristike Stare planine pogodne su i za planinarenje, letenje zmajem i paraglajderom, ribolov, sakupljanje lekovitog i…
  • Hotel Stara planina Stara planina 2022 - Stara planina je najveća planina u istočnoj Srbiji, visokoplaninski masiv koji se prostire kao prirodna granica prema…
  • Stara planina – Hotel Babin zub 2022 - Babin zub je jedan od vrhova Stare planine i nalazi se na 1780 m nadmorske visine.
planetden.com