Kombi prevoz Beograd Bansko

BulgariaTravelAgent.com

Od novembra 2018. godine agencija Terra Travel uvodi novu minibus liniju na relaciji Beograd – Bansko – Beograd.

Kombi prevoz do Banskog sa polascima na relaciji Beograd – Bansko – Beograd.

Ukoliko ste zainteresovani za kombi prevoz do Banskog, možete nas kontaktirati na jedan od naših brojeva telefona (00-24h) ili izvršiti online rezervaciju.

Bansko

Kao važno odredište zimskog turizma u Bugarskoj razvoju turizma doprinelo je i staro očuvano jezgro Banskog u duhu balkanske narodne arhitekture. Bansko sada ima više od 120 objekata različitih kategorija za smeštaj. Staze za skijanje u Banskom su duge 70 kilometara.

Bansko se nalazi na planini Pirin oko 160 km od glavnog grada Bugarske, Sofije. Bogata ponuda hotela svih kategorija, duga skijaška sezona, savremena infrastruktura i blizina ovog skijališta čini Bansko veoma atraktivnom destinacijom.

Bansko je najbolji skijaški centar u Bugarskoj sa sezonom za skijanje od decembra do maja.

Savremeno opremljena gondola i komforni četvorosedi omogućavaju skijanje i vožnju borda i profesionalcima i početnicima. Raznovrsni turistički sadržaji u ponudi ski-centra Bansko su dostupni posetiocima: tereni za golf, teniski tereni, staze za planinarenje, jahanje konja, fitnes i spa centri kao i autentične bugarske mehane.

Podelite:

Prevoz Beograd - Temišvar

Pored prevoza na relaciji Beograd - Bansko, Terra Travel organizuje i prevoz do aerodroma u Temišvaru odakle letove ima veliki broj LowCost avio kompanija. Prevoz na relaciji Beograd - Temišvar se obavlja svakodnevo a satnicu polaska i povratka određujemo u dogovaramo sa Vama.
Bansko
22°
scattered clouds
humidity: 58%
wind: 3m/s ESE
H 22 • L 17
31°
Sat
32°
Sun
33°
Mon
31°
Tue

Aktuelno

  • Hotel Villa Breg Hotel Villa Breg – Uskrs i Prvi maj- Hotel Villa Breg se nalazi na obroncima Vršačkih planina, gostima nudi nesvakidašnji komfor u okruženju predivno aranžiranih…
  • Milano Milano i Đenova- Milano je danas jedan od najbogatijih gradova Evrope i čuveni centar mode i dizajna.
  • Toskana Toskana- Toskanu mnogi smatraju najlepšom regijom Apeninskog poluostrva zbog njenih 120 zaštićenih zona bajkovite prirode
  • Hotel Izvor Hotel Izvor – Uskrs i 1.maj- Hotel Izvor 5*, luksuzno SPA & Wellness resort hotelsko zdanje, se nalazi u srcu Šumadije i jedne…
  • Terme Laško Terme Laško 2019 Uskrs / 1. Maj- Terme Laško su zdravstveno turistički termalni centar u središtu Slovenije i idealno polazište za izlete širom Slovenije.
  • Pag Hrvatska ostrva 2019- Neka od hrvatskih najboljih vina, najupečatljivijih maslinovih ulja i slasnih sireva dolaze od malih proizvođača baš sa…
BulgariaTravelAgent.com