Kombi prevoz Beograd - Bansko

 

Od novembra 2018. godine agencija Terra Travel uvodi novu minibus liniju na relaciji Beograd – Bansko – Beograd.

Kombi prevoz do Banskog sa polascima na relaciji Beograd – Bansko – Beograd.

Ukoliko ste zainteresovani za kombi prevoz do Banskog, možete nas kontaktirati na jedan od naših brojeva telefona (00-24h) ili izvršiti online rezervaciju.

Bansko

Kao važno odredište zimskog turizma u Bugarskoj razvoju turizma doprinelo je i staro očuvano jezgro Banskog u duhu balkanske narodne arhitekture. Bansko sada ima više od 120 objekata različitih kategorija za smeštaj. Staze za skijanje u Banskom su duge 70 kilometara.

Bansko se nalazi na planini Pirin oko 160 km od glavnog grada Bugarske, Sofije. Bogata ponuda hotela svih kategorija, duga skijaška sezona, savremena infrastruktura i blizina ovog skijališta čini Bansko veoma atraktivnom destinacijom.

Bansko je najbolji skijaški centar u Bugarskoj sa sezonom za skijanje od decembra do maja.

Savremeno opremljena gondola i komforni četvorosedi omogućavaju skijanje i vožnju borda i profesionalcima i početnicima. Raznovrsni turistički sadržaji u ponudi ski-centra Bansko su dostupni posetiocima: tereni za golf, teniski tereni, staze za planinarenje, jahanje konja, fitnes i spa centri kao i autentične bugarske mehane.

Podelite:

Minibus prevoz Beograd - Temišvar

Pored prevoza na relaciji Beograd - Bansko, Terra Travel organizuje i prevoz do aerodroma u Temišvaru odakle letove ima veliki broj LowCost avio kompanija. Kombi prevoz na relaciji Beograd - Temišvar se obavlja svakodnevo a satnicu polaska i povratka određujemo u dogovaramo sa Vama.

Turistički aranžmani

BulgariaTravelAgent.com