Kombi prevoz Beograd - Trst

 

Minibus prevoz do Trsta sa svakodnevnim polascima na relaciji Beograd Trst Beograd. Imamo više polazaka u toku dana, s tim da ne postoji fiksni red vožnje.

Vremena polazaka odredjujemo na osnovu potreba putnika u Beogradu ili Trstu, koje su svakodnevno različite.

REZERVIŠITE

POZOVITE NAS

CENE PREVOZA:

JEDAN PRAVAC (€) 80
POVRATNA KARTA (€) 140
JEDAN PRAVAC (RSD) 9.600
POVRATNA KARTA (RSD) 16.800

Putnike koji kreću iz Beograda za Trst preuzimamo sa bilo koje adrese (hotel, aerodrom, železnicka stanica, autobuska stanica…) i vozimo do bilo koje adrese u Trstu (aerodrom, autobuska stanica, železnicka stanica, hotel). Put na relaciji Beograd Trst i Trst Beograd traje oko 6 sati (u zavisnosti od zadržavanja na granici).

Trst

Trst se nalazi u krajnje severoistočnom delu Italije, na samoj granici sa Slovenijom, koja grad okružuje sa juga i istoka. Na zapadu je Jadran, a na severu uska veza sa ostatkom Italije. Od prestonice Rima grad je udaljen 670 km, a od prvog većeg grada, slovenačke Ljubljane svega 95 km.

Trst se razvio u krajnje severnom delu Jadranskog mora. Grad je smešten na mestu gde se poslednja brda Dinarskih planina spuštaju ka Padskoj niziji na zapadu. Pad priobalnih brda ka moru je veoma nagao, pa je veći deo grada veoma brdovit. Jedino je gradsko jezgro smešteno u omanjoj priobalnoj ravnici. U okolini grada ima mnogo predela sa izraženim kraškim oblicima reljefa.

Klima u Trstu je izmenjeno sredozemna klima sa značajnim uticajem sa kontinentalnog Severa. Stoga su zime oštrije, a leta blaža nego u drugim delovima Italije. Ovaj sudar klima očitava se i u veoma jakim vetrovima.

Podelite:
Fanpop