Kombi prevoz Beograd - Kečkemet

 

Turistička agencija Terra Travel svakodnevo organizuje kombi prevoz na relaciji Beograd-Kečkemet-Beograd.

Putnike koji kreću iz Beograda preuzimamo sa bilo koje adrese u gradu i vozimo centra Segedina. Sve zainteresovane za prevoz do akva parka vozimo do hotela Forras.

Polasci iz Beograda su nam uglavnom jutarnji dok iz Segedina najčešće krećemo u popodnevnim časovima. Imamo više polazaka u toku dana. Za više informacija u vezi prevoza nas možete kontaktrati na jedan od naših brojeva telefona.

Kečkemet

Grad Kečkemet se nalazi u središnjem delu Mađarske. Od prestonice Budimpešte grad je udaljen 86 kilometara južno. Sa Budimpeštom je povezan dobrim saobraćajnim vezama (magistralna pruga Budimpešta — Beograd, savremeni auto-put M5).

Grad Kečkemet se nalazi u središnjem delu Panonske nizije i nema reku. Podjednako je udaljen od Dunava i Tise — oko 40 km. Klima u gradu je umereno kontinentalna.

CENE PREVOZA:

JEDAN PRAVAC (€) 35
POVRATNA KARTA (€) 70
JEDAN PRAVAC (RSD) 4.200
POVRATNA KARTA (RSD) 8.400

Podelite:

Minibus prevoz Beograd - Zlatibor

Pored prevoza na relaciji Beograd - Kečkemet, Terra Travel organizuje i prevoz do Zlatibora. Kombi prevoz na relaciji Beograd - Zlatibor se obavlja svakodnevo a satnicu polaska i povratka određujemo u dogovaramo sa Vama.

Turistički aranžmani

  • Bajina Bašta Bajina Bašta – Perućac 2022 - Tara je jedna od najlepših planina u Srbiji, i nalazi se na nadmorskoj visini od 1000 m…
  • Villa Breg Hotel Villa Breg 2022 - Smešten u podnožju Vršačkih planina, sa kojih se spušta svež vazduh šuma i dah vinograda, ovaj grad…
  • Jelen Salaš 2022 - Oslobodite se stresa na Jelen salašu i uživajte u seoskom ambijentu.
  • Hotel Stara planina Stara planina – paketi 2022 - Prirodne karakteristike Stare planine pogodne su i za planinarenje, letenje zmajem i paraglajderom, ribolov, sakupljanje lekovitog i…
  • Hotel Stara planina Stara planina 2022 - Stara planina je najveća planina u istočnoj Srbiji, visokoplaninski masiv koji se prostire kao prirodna granica prema…
  • Stara planina – Hotel Babin zub 2022 - Babin zub je jedan od vrhova Stare planine i nalazi se na 1780 m nadmorske visine.
Pinterest