Kombi prevoz Beograd Bad Gastein

Svetski poznato alpsko skijalište, izletište i terme Gasteinertal smešteno je u glečerskoj dolini okruženoj vrhovima višim od 3000m, oko 100 km južno od Salzburga.

Stogodišnja turistička tradicija ovog kraja, još od vremena carske Austrije, ostavila je traga u izgledu kuća i hotela, ali i u ponudi – jednako bogatoj zimi i leti.

Bad Gastein spada u sam vrh austrijskog skijaškog turizma i u mnogome podseća na St. Moritz. Tu su još u 19. veku zimovale plemićke porodice, a uz snežne aktivnosti na stazama koje će zadovoljiti i vrlo zahtevne skijaše, u ponudi su i termalni bazeni, luksuzni wellness centri. Noćni život je bogat, moderne prodavnice, restorani i pabovi su svuda, kao i topclass hoteli, a kroz sam grad prolazi i reka desetak metara dugačkim vodopadom. Cela dolina obiluje termalnim izvorima blagotvornim za mnoge bolesti poput reume i alergija kao i za sportske povrede. Jedinstven spoj sporta i zdravstvenog turizma.

Podelite:

Prevoz Beograd - Temišvar

Pored prevoza na relaciji Beograd - Bad Gastein, Terra Travel organizuje i prevoz do aerodroma u Temišvaru odakle letove ima veliki broj LowCost avio kompanija. Prevoz na relaciji Beograd - Temišvar se obavlja svakodnevo a satnicu polaska i povratka određujemo u dogovaramo sa Vama.
Bad Gastein
14°
broken clouds
humidity: 96%
wind: 1m/s SSE
H 13 • L 8
16°
Fri
16°
Sat
18°
Sun
18°
Mon

Aktuelno

  • Sunčev breg Sunčev Breg 2019- Sunčev breg je letovalište koje se nalazi na jugoistoku Bugarske.
  • Nesebar Nesebar 2019- Nesebar je grad u jugoistočnoj Bugarskoj, nalazi se u Burgaskoj regiji a severni sused, sa kojim je…
  • kvarner Kvarner 2019- Kvarnerski zaliv ili kraće Kvarner je najveći morski zaliv hrvatskog dela Jadrana. U zalivu se nalaze ostrva…
  • istra Istra 2019- UMAG, POREČ, ROVINJ, PULA, MEDULIN, NOVIGRAD, RABAC
  • Zlatni Pjasci Zlatni Pjasci- Leto 2019 - First minute ponude
  • Kipar leto 2019- Kipar leto 2019