Kombi prevoz Beograd - Bad Gastein

 

Svetski poznato alpsko skijalište, izletište i terme Gasteinertal smešteno je u glečerskoj dolini okruženoj vrhovima višim od 3000m, oko 100 km južno od Salzburga.

Stogodišnja turistička tradicija ovog kraja, još od vremena carske Austrije, ostavila je traga u izgledu kuća i hotela, ali i u ponudi – jednako bogatoj zimi i leti.

Bad Gastein spada u sam vrh austrijskog skijaškog turizma i u mnogome podseća na St. Moritz. Tu su još u 19. veku zimovale plemićke porodice, a uz snežne aktivnosti na stazama koje će zadovoljiti i vrlo zahtevne skijaše, u ponudi su i termalni bazeni, luksuzni wellness centri. Noćni život je bogat, moderne prodavnice, restorani i pabovi su svuda, kao i topclass hoteli, a kroz sam grad prolazi i reka desetak metara dugačkim vodopadom. Cela dolina obiluje termalnim izvorima blagotvornim za mnoge bolesti poput reume i alergija kao i za sportske povrede. Jedinstven spoj sporta i zdravstvenog turizma.

Podelite:
Bad Gastein
1°
overcast clouds
vlažnost: 85%
vetar: 2m/s SSI
max 1 • min -3
-7°
Uto
1°
Sre
-7°
Čet
-8°
Pet

Minibus prevoz Beograd - Temišvar

Pored prevoza na relaciji Beograd - Bad Gastein, Terra Travel organizuje i prevoz do aerodroma u Temišvaru odakle letove ima veliki broj LowCost avio kompanija. Kombi prevoz na relaciji Beograd - Temišvar se obavlja svakodnevo a satnicu polaska i povratka određujemo u dogovaramo sa Vama.

Turistički aranžmani