Kombi prevoz Beograd Bad Hofgastein

championstravel.rs

Bad Hofgastein je gradić poznat i priznat skijaški i termalni turistički centar doline Gastein. Udaljen je od Bad Gasteina oko 7,5 km. Smešten u najsunčanijem i najširem delu doline, ima autentično gradsko jezgro sa pešačkom zonom u kojoj ćete naći mnoge prodavnice, butike, kafiće, poslastičarnice i restorane za svačiji ukus i džep.

Po mestu i okolini saobraća besplatni lokalni autobus. Ovaj odličan ski centar ima odlično osmišljenu ski ponudu i staze koje prolaze kroz divne šumovite krajolike. Bad Hofgastein je odličan za rekreativce i iskusne skijaše. U ponudi ima sve što je neophodno za pravi zimski odmor, počev od odlično opremljenih staza, termalne banje „Alpen Therme“, kvalitetnog smeštaja, noćnog života.

Turistička agencija Terra Travel iz Beograda organizuje kombi prevoz od Beograda do ovog skijališta u Austriji.

Minimum za realizaciju polaska je 4 putnika. Smene su subota na subotu.

Podelite:

Prevoz Beograd - Temišvar

Pored prevoza na relaciji Beograd - Bad Hofgastein, Terra Travel organizuje i prevoz do aerodroma u Temišvaru odakle letove ima veliki broj LowCost avio kompanija. Prevoz na relaciji Beograd - Temišvar se obavlja svakodnevo a satnicu polaska i povratka određujemo u dogovaramo sa Vama.
Bad Hofgastein
15°
broken clouds
humidity: 93%
wind: 1m/s WNW
H 13 • L 10
23°
Sat
23°
Sun
24°
Mon
24°
Tue

Aktuelno

  • Sunčev breg Sunčev Breg 2019- Sunčev breg je letovalište koje se nalazi na jugoistoku Bugarske.
  • Nesebar Nesebar 2019- Nesebar je grad u jugoistočnoj Bugarskoj, nalazi se u Burgaskoj regiji a severni sused, sa kojim je…
  • kvarner Kvarner 2019- Kvarnerski zaliv ili kraće Kvarner je najveći morski zaliv hrvatskog dela Jadrana. U zalivu se nalaze ostrva…
  • istra Istra 2019- UMAG, POREČ, ROVINJ, PULA, MEDULIN, NOVIGRAD, RABAC
  • Zlatni Pjasci Zlatni Pjasci- Leto 2019 - First minute ponude
  • Kipar leto 2019- Kipar leto 2019
championstravel.rs