Kombi prevoz Beograd - Bad Hofgastein

 

Bad Hofgastein je gradić poznat i priznat skijaški i termalni turistički centar doline Gastein. Udaljen je od Bad Gasteina oko 7,5 km. Smešten u najsunčanijem i najširem delu doline, ima autentično gradsko jezgro sa pešačkom zonom u kojoj ćete naći mnoge prodavnice, butike, kafiće, poslastičarnice i restorane za svačiji ukus i džep.

Po mestu i okolini saobraća besplatni lokalni autobus. Ovaj odličan ski centar ima odlično osmišljenu ski ponudu i staze koje prolaze kroz divne šumovite krajolike. Bad Hofgastein je odličan za rekreativce i iskusne skijaše. U ponudi ima sve što je neophodno za pravi zimski odmor, počev od odlično opremljenih staza, termalne banje „Alpen Therme“, kvalitetnog smeštaja, noćnog života.

Turistička agencija Terra Travel iz Beograda organizuje kombi prevoz od Beograda do ovog skijališta u Austriji.

Minimum za realizaciju polaska je 4 putnika. Smene su subota na subotu.

Podelite:
Bad Hofgastein
2°
broken clouds
vlažnost: 86%
vetar: 5m/s JJI
max 2 • min -3
-7°
Uto
1°
Sre
-7°
Čet
-8°
Pet

Minibus prevoz Beograd - Temišvar

Pored prevoza na relaciji Beograd - Bad Hofgastein, Terra Travel organizuje i prevoz do aerodroma u Temišvaru odakle letove ima veliki broj LowCost avio kompanija. Kombi prevoz na relaciji Beograd - Temišvar se obavlja svakodnevo a satnicu polaska i povratka određujemo u dogovaramo sa Vama.

Turistički aranžmani

championstravel.rs