Kombi prevoz Beograd Bad Kleinkirchheim

championstravel.rs

Skijalište Bad Kleinkirchheim je poznato po takmičenjima za svetski kup. Ovde možete naći i poznatu zahtevnu stazu Franc Klammer ( 4,2 km ) – stazu koja nosi ime proslavljenog austrijskog skijaša iz 80-tih na kojoj su održavane i trke svetskog kupa decembra 2003 godine.

Skijalište je posebno pogodno i za porodičan odmor jer ima i staze koje nisu strme a na kojima je organizovana škola skijanja za decu, ski-vrtić… Ovde možete uživati u kupalištima „St. Kathrein“ i termama „Römerbad“. Zahvaljujući brojnim termalnim izvorima ovde je već 1437 godine bilo poznato lekovito kupalište.

Ski sezona traje od decembra do aprila a skijalište nudi bogatu ponudu zimskih aktivnosti: skijanje, noćno skijanje, sankanje, snowboarding, klizanje.

Takođe preporučujemo posetu desetak kilometara udaljenom jezeru Millstatter See.

Podelite:

Prevoz Beograd - Temišvar

Pored prevoza na relaciji Beograd - Bad Kleinkirchheim, Terra Travel organizuje i prevoz do aerodroma u Temišvaru odakle letove ima veliki broj LowCost avio kompanija. Prevoz na relaciji Beograd - Temišvar se obavlja svakodnevo a satnicu polaska i povratka određujemo u dogovaramo sa Vama.
Bad Kleinkirchheim
16°
broken clouds
humidity: 77%
H 14 • L 9
17°
Fri
17°
Sat
19°
Sun
18°
Mon

Aktuelno

  • Sunčev breg Sunčev Breg 2019- Sunčev breg je letovalište koje se nalazi na jugoistoku Bugarske.
  • Nesebar Nesebar 2019- Nesebar je grad u jugoistočnoj Bugarskoj, nalazi se u Burgaskoj regiji a severni sused, sa kojim je…
  • kvarner Kvarner 2019- Kvarnerski zaliv ili kraće Kvarner je najveći morski zaliv hrvatskog dela Jadrana. U zalivu se nalaze ostrva…
  • istra Istra 2019- UMAG, POREČ, ROVINJ, PULA, MEDULIN, NOVIGRAD, RABAC
  • Zlatni Pjasci Zlatni Pjasci- Leto 2019 - First minute ponude
  • Kipar leto 2019- Kipar leto 2019
championstravel.rs