Kombi prevoz Beograd - Bad Kleinkirchheim

 

Skijalište Bad Kleinkirchheim je poznato po takmičenjima za svetski kup. Ovde možete naći i poznatu zahtevnu stazu Franc Klammer ( 4,2 km ) – stazu koja nosi ime proslavljenog austrijskog skijaša iz 80-tih na kojoj su održavane i trke svetskog kupa decembra 2003 godine.

Skijalište je posebno pogodno i za porodičan odmor jer ima i staze koje nisu strme a na kojima je organizovana škola skijanja za decu, ski-vrtić… Ovde možete uživati u kupalištima „St. Kathrein“ i termama „Römerbad“. Zahvaljujući brojnim termalnim izvorima ovde je već 1437 godine bilo poznato lekovito kupalište.

Ski sezona traje od decembra do aprila a skijalište nudi bogatu ponudu zimskih aktivnosti: skijanje, noćno skijanje, sankanje, snowboarding, klizanje.

Takođe preporučujemo posetu desetak kilometara udaljenom jezeru Millstatter See.

Podelite:
Bad Kleinkirchheim
2°
light rain
vlažnost: 93%
vetar: 1m/s SSZ
-3°
Uto
1°
Sre
-3°
Čet
-3°
Pet

Minibus prevoz Beograd - Temišvar

Pored prevoza na relaciji Beograd - Bad Kleinkirchheim, Terra Travel organizuje i prevoz do aerodroma u Temišvaru odakle letove ima veliki broj LowCost avio kompanija. Kombi prevoz na relaciji Beograd - Temišvar se obavlja svakodnevo a satnicu polaska i povratka određujemo u dogovaramo sa Vama.

Turistički aranžmani

championstravel.rs