Kombi prevoz Beograd - Gerlitzen

 

Ukoliko želite da odmor provedete na snegu, sa porodicom i deci pružite zimske radosti u beloj idili, skijalište Gerlitzen Alpe je odličan izbor.

Ovo skijaško alpsko područje nalazi se u blizini grada Villacha, iznad jezera Ossiacher. Najduža i najteža staza je Kloesterle 5,5 km a ski sezona traje od decembra do aprila.

Staze su odlično pripremljene i održavane a pored skijaških Gerlitzen ima i staze za hiking ( pešačenje), biciklizam, snowbord- park. Gerlitzen je popularan skijaško –rekreacioni centar sa dugom tradicijom i modernom opremom, ima kvalitetan smeštaj i sve potrebne usluge usluge na skijalištu.

Među sadržajima ćete naći bazene, saune, parno kupatilo, solarijum, dečji vrtić, školu skijanja…puno zabavnih programa za decu i odrasle. Ponudu dopunjuje i grad Villach sa bogatim izborom prodavnica, restorana, kafana, diskoklubova, bioskopa i dr.

Podelite:

Minibus prevoz Beograd - Zlatibor

Pored prevoza na relaciji Beograd - Gerlitzen, Terra Travel organizuje i prevoz do Zlatibora. Kombi prevoz na relaciji Beograd - Zlatibor se obavlja svakodnevo a satnicu polaska i povratka određujemo u dogovaramo sa Vama.

Turistički aranžmani

  • Bajina Bašta Bajina Bašta – Perućac 2022 - Tara je jedna od najlepših planina u Srbiji, i nalazi se na nadmorskoj visini od 1000 m…
  • Villa Breg Hotel Villa Breg 2022 - Smešten u podnožju Vršačkih planina, sa kojih se spušta svež vazduh šuma i dah vinograda, ovaj grad…
  • Jelen Salaš 2022 - Oslobodite se stresa na Jelen salašu i uživajte u seoskom ambijentu.
  • Hotel Stara planina Stara planina – paketi 2022 - Prirodne karakteristike Stare planine pogodne su i za planinarenje, letenje zmajem i paraglajderom, ribolov, sakupljanje lekovitog i…
  • Hotel Stara planina Stara planina 2022 - Stara planina je najveća planina u istočnoj Srbiji, visokoplaninski masiv koji se prostire kao prirodna granica prema…
  • Stara planina – Hotel Babin zub 2022 - Babin zub je jedan od vrhova Stare planine i nalazi se na 1780 m nadmorske visine.
Region Villach