Kombi prevoz Beograd Gerlitzen

Region Villach

Ukoliko želite da odmor provedete na snegu, sa porodicom i deci pružite zimske radosti u beloj idili, skijalište Gerlitzen Alpe je odličan izbor.

Ovo skijaško alpsko područje nalazi se u blizini grada Villacha, iznad jezera Ossiacher. Najduža i najteža staza je Kloesterle 5,5 km a ski sezona traje od decembra do aprila.

Staze su odlično pripremljene i održavane a pored skijaških Gerlitzen ima i staze za hiking ( pešačenje), biciklizam, snowbord- park. Gerlitzen je popularan skijaško –rekreacioni centar sa dugom tradicijom i modernom opremom, ima kvalitetan smeštaj i sve potrebne usluge usluge na skijalištu.

Među sadržajima ćete naći bazene, saune, parno kupatilo, solarijum, dečji vrtić, školu skijanja…puno zabavnih programa za decu i odrasle. Ponudu dopunjuje i grad Villach sa bogatim izborom prodavnica, restorana, kafana, diskoklubova, bioskopa i dr.

Podelite:

Prevoz Beograd - Temišvar

Pored prevoza na relaciji Beograd - Gerlitzen, Terra Travel organizuje i prevoz do aerodroma u Temišvaru odakle letove ima veliki broj LowCost avio kompanija. Prevoz na relaciji Beograd - Temišvar se obavlja svakodnevo a satnicu polaska i povratka određujemo u dogovaramo sa Vama.

Aktuelno

  • Sunčev breg Sunčev Breg 2019- Sunčev breg je letovalište koje se nalazi na jugoistoku Bugarske.
  • Nesebar Nesebar 2019- Nesebar je grad u jugoistočnoj Bugarskoj, nalazi se u Burgaskoj regiji a severni sused, sa kojim je…
  • kvarner Kvarner 2019- Kvarnerski zaliv ili kraće Kvarner je najveći morski zaliv hrvatskog dela Jadrana. U zalivu se nalaze ostrva…
  • istra Istra 2019- UMAG, POREČ, ROVINJ, PULA, MEDULIN, NOVIGRAD, RABAC
  • Zlatni Pjasci Zlatni Pjasci- Leto 2019 - First minute ponude
  • Kipar leto 2019- Kipar leto 2019
Region Villach