Kombi prevoz Beograd - Gerlitzen

 

Ukoliko želite da odmor provedete na snegu, sa porodicom i deci pružite zimske radosti u beloj idili, skijalište Gerlitzen Alpe je odličan izbor.

Ovo skijaško alpsko područje nalazi se u blizini grada Villacha, iznad jezera Ossiacher. Najduža i najteža staza je Kloesterle 5,5 km a ski sezona traje od decembra do aprila.

Staze su odlično pripremljene i održavane a pored skijaških Gerlitzen ima i staze za hiking ( pešačenje), biciklizam, snowbord- park. Gerlitzen je popularan skijaško –rekreacioni centar sa dugom tradicijom i modernom opremom, ima kvalitetan smeštaj i sve potrebne usluge usluge na skijalištu.

Među sadržajima ćete naći bazene, saune, parno kupatilo, solarijum, dečji vrtić, školu skijanja…puno zabavnih programa za decu i odrasle. Ponudu dopunjuje i grad Villach sa bogatim izborom prodavnica, restorana, kafana, diskoklubova, bioskopa i dr.

Podelite:

Minibus prevoz Beograd - Temišvar

Pored prevoza na relaciji Beograd - Gerlitzen, Terra Travel organizuje i prevoz do aerodroma u Temišvaru odakle letove ima veliki broj LowCost avio kompanija. Kombi prevoz na relaciji Beograd - Temišvar se obavlja svakodnevo a satnicu polaska i povratka određujemo u dogovaramo sa Vama.

Turistički aranžmani

Region Villach