Kombi prevoz Beograd Mallnitz

www.hotel-hubertus.org

Gradić u Austriji, smešten u samom centru nacionalnog parka Hohe Tauern u alpskim krajevima Gornje Koruške, na 1200 m nadmorske visine. Mesto je idealno za skijaše sa porodicama jer su tereni, kao i sadržaji u hotelima, prilagođeni deci i roditeljima, a nadmorska visina garantuje dovoljno snega za zimske radosti tokom cele sezone.

Prodavnice, restorani i diskoteke kao i zatvoreni bazeni, prirodno klizalište, kuglanje na ledu, staze za skijaško trčanje i staze za sankanje samo su neke od mogućnosti koje Mallnitz pruža svojim gostima. Iako do najbližeg skijališta Ankogel ima oko 6 km, popularniji je Molltaler glečer udaljen 30-ak kilometara od Mallnitza. Na skijalištu Ankogel ( 1200 – 2630 m ) ski sezona traje od decembra do aprila a na skijalištu Molltalter Gletscher ( 2200 – 3122 m ) ski sezona traje od oktobra do juna.

Netaknuta priroda ponos je najvećeg nacionalnog parka u Srednjoj Evropi. Na 1.800 kvadratnih kilometara prostire se Nacionalni park Hohe Tauern u kojem živi više od 10.000 životinjskih vrsta, a uz mnogo uobičajenog, raste i retko bilje.

Podelite:

Prevoz Beograd - Temišvar

Pored prevoza na relaciji Beograd - Mallnitz, Terra Travel organizuje i prevoz do aerodroma u Temišvaru odakle letove ima veliki broj LowCost avio kompanija. Prevoz na relaciji Beograd - Temišvar se obavlja svakodnevo a satnicu polaska i povratka određujemo u dogovaramo sa Vama.
Mallnitz
14°
broken clouds
humidity: 97%
wind: 1m/s SE
H 13 • L 8
16°
Sat
18°
Sun
18°
Mon
17°
Tue

Aktuelno

  • Sunčev breg Sunčev Breg 2019- Sunčev breg je letovalište koje se nalazi na jugoistoku Bugarske.
  • Nesebar Nesebar 2019- Nesebar je grad u jugoistočnoj Bugarskoj, nalazi se u Burgaskoj regiji a severni sused, sa kojim je…
  • kvarner Kvarner 2019- Kvarnerski zaliv ili kraće Kvarner je najveći morski zaliv hrvatskog dela Jadrana. U zalivu se nalaze ostrva…
  • istra Istra 2019- UMAG, POREČ, ROVINJ, PULA, MEDULIN, NOVIGRAD, RABAC
  • Zlatni Pjasci Zlatni Pjasci- Leto 2019 - First minute ponude
  • Kipar leto 2019- Kipar leto 2019
www.hotel-hubertus.org