Kombi prevoz Beograd Mallnitz

www.hotel-hubertus.org

Gradić u Austriji, smešten u samom centru nacionalnog parka Hohe Tauern u alpskim krajevima Gornje Koruške, na 1200 m nadmorske visine. Mesto je idealno za skijaše sa porodicama jer su tereni, kao i sadržaji u hotelima, prilagođeni deci i roditeljima, a nadmorska visina garantuje dovoljno snega za zimske radosti tokom cele sezone.

Prodavnice, restorani i diskoteke kao i zatvoreni bazeni, prirodno klizalište, kuglanje na ledu, staze za skijaško trčanje i staze za sankanje samo su neke od mogućnosti koje Mallnitz pruža svojim gostima. Iako do najbližeg skijališta Ankogel ima oko 6 km, popularniji je Molltaler glečer udaljen 30-ak kilometara od Mallnitza. Na skijalištu Ankogel ( 1200 – 2630 m ) ski sezona traje od decembra do aprila a na skijalištu Molltalter Gletscher ( 2200 – 3122 m ) ski sezona traje od oktobra do juna.

Netaknuta priroda ponos je najvećeg nacionalnog parka u Srednjoj Evropi. Na 1.800 kvadratnih kilometara prostire se Nacionalni park Hohe Tauern u kojem živi više od 10.000 životinjskih vrsta, a uz mnogo uobičajenog, raste i retko bilje.

Podelite:
Mallnitz
-5°
clear sky
humidity: 78%
wind: 1m/s NNW
H -6 • L -6
4°
Wed
5°
Thu
5°
Fri
5°
Sat

Aktuelno

www.hotel-hubertus.org