Kombi prevoz Beograd - Mallnitz

 

Gradić u Austriji, smešten u samom centru nacionalnog parka Hohe Tauern u alpskim krajevima Gornje Koruške, na 1200 m nadmorske visine. Mesto je idealno za skijaše sa porodicama jer su tereni, kao i sadržaji u hotelima, prilagođeni deci i roditeljima, a nadmorska visina garantuje dovoljno snega za zimske radosti tokom cele sezone.

Prodavnice, restorani i diskoteke kao i zatvoreni bazeni, prirodno klizalište, kuglanje na ledu, staze za skijaško trčanje i staze za sankanje samo su neke od mogućnosti koje Mallnitz pruža svojim gostima. Iako do najbližeg skijališta Ankogel ima oko 6 km, popularniji je Molltaler glečer udaljen 30-ak kilometara od Mallnitza. Na skijalištu Ankogel ( 1200 – 2630 m ) ski sezona traje od decembra do aprila a na skijalištu Molltalter Gletscher ( 2200 – 3122 m ) ski sezona traje od oktobra do juna.

Netaknuta priroda ponos je najvećeg nacionalnog parka u Srednjoj Evropi. Na 1.800 kvadratnih kilometara prostire se Nacionalni park Hohe Tauern u kojem živi više od 10.000 životinjskih vrsta, a uz mnogo uobičajenog, raste i retko bilje.

Podelite:
Mallnitz
1°
light rain
vlažnost: 93%
vetar: 2m/s SI
max 1 • min -3
-7°
Uto
1°
Sre
-7°
Čet
-8°
Pet

Minibus prevoz Beograd - Temišvar

Pored prevoza na relaciji Beograd - Mallnitz, Terra Travel organizuje i prevoz do aerodroma u Temišvaru odakle letove ima veliki broj LowCost avio kompanija. Kombi prevoz na relaciji Beograd - Temišvar se obavlja svakodnevo a satnicu polaska i povratka određujemo u dogovaramo sa Vama.

Turistički aranžmani

www.hotel-hubertus.org