Kombi prevoz Beograd Maria Alm Hochkonig

Hotel Bergheimat

Nalazi se u austrijskoj pokrajini Salzburg, Maria Alm je najinteresantije mesto u u regiji Hochkönig. Skijališta Maria Alm i Hochkönig su deo najvećeg sistema žičara u Austriji – Ski Amade, tako da gosti sa jednim ski passom imaju pristup na svih 276 ski liftova i preko 850km staza i zbog toga Hochkönig nudi vrhunski doživljaj skijašima.

Ukupna dužina staza iznosi 150 km od kojih su 52 km lakih, 83 km srednjih i 15 km teških.
Nalazi se na nadmorskoj visini od 860-1.900 m n/v. Raspolaže sa 4 gondole, 8 sedežnica i 20 ski liftova. Pruža idealne uslove za nordijsko skijanje, sankanje i klizanje.

Turistička agencija Terra Travel iz Beograda organizuje minibus prevoz od Beograda do ovog skijališta u Austriji.

Minimum za realizaciju polaska je 4 putnika. Smene su subota na subotu.

Podelite:

Prevoz Beograd - Temišvar

Pored prevoza na relaciji Beograd - Maria Alm Hochkonig, Terra Travel organizuje i prevoz do aerodroma u Temišvaru odakle letove ima veliki broj LowCost avio kompanija. Prevoz na relaciji Beograd - Temišvar se obavlja svakodnevo a satnicu polaska i povratka određujemo u dogovaramo sa Vama.

Aktuelno

  • Sunčev breg Sunčev Breg 2019- Sunčev breg je letovalište koje se nalazi na jugoistoku Bugarske.
  • Nesebar Nesebar 2019- Nesebar je grad u jugoistočnoj Bugarskoj, nalazi se u Burgaskoj regiji a severni sused, sa kojim je…
  • kvarner Kvarner 2019- Kvarnerski zaliv ili kraće Kvarner je najveći morski zaliv hrvatskog dela Jadrana. U zalivu se nalaze ostrva…
  • istra Istra 2019- UMAG, POREČ, ROVINJ, PULA, MEDULIN, NOVIGRAD, RABAC
  • Zlatni Pjasci Zlatni Pjasci- Leto 2019 - First minute ponude
  • Kipar leto 2019- Kipar leto 2019
Hotel Bergheimat