Kombi prevoz Beograd - Schladming

 

Brdski gradić sa bogatom istorijom, okružen je živopisnom okolinom, središte je skijaške regije Dachstein Tauern u Štajerskoj. U starim građanskim kućama danas su ulični kafići i prodavnice, restorani i noćni lokali. Savremeno skijalište Schladming – Dachstein Tauern obuhvala niz od nekoliko naselja i skijališta.

Osim što je najveće skijalište regije prikladno za sve kategorije skijaša, Schladming je poznat po crnoj stazi na kojoj se vozi noćni slalom Svetskoga kupa, koji se održava u januaru svake godine. Ovo je svakako odlično mesto za sve profesionalne skijaše, a rekreativci će naći svoj izazov na crvenim stazama. Skijalište ima oko 170 km uređenih skijaških staza za širok raspon disciplina – od skijanja, snowboardinga do skijaškog trčanja. Oni koji neće toliko skijati vreme mogu provesti razgledajući grad, stari lovački dvorac, gradski muzej, jezero Aich ili park Dachsteinski glečer.

Turistička agencija Terra Travel iz Beograda organizuje minibus prevoz od Beograda do ovog skijališta u Austriji.

Minimum za realizaciju polaska je 4 putnika. Smene su subota na subotu.

Podelite:
Schladming
1°
broken clouds
vlažnost: 86%
vetar: 4m/s JJI
-1°
Uto
2°
Sre
-3°
Čet
-3°
Pet

Minibus prevoz Beograd - Temišvar

Pored prevoza na relaciji Beograd - Schladming, Terra Travel organizuje i prevoz do aerodroma u Temišvaru odakle letove ima veliki broj LowCost avio kompanija. Kombi prevoz na relaciji Beograd - Temišvar se obavlja svakodnevo a satnicu polaska i povratka određujemo u dogovaramo sa Vama.

Turistički aranžmani

Hotel Mitterhofer