Kombi prevoz Beograd Schladming

Hotel Mitterhofer

Brdski gradić sa bogatom istorijom, okružen je živopisnom okolinom, središte je skijaške regije Dachstein Tauern u Štajerskoj. U starim građanskim kućama danas su ulični kafići i prodavnice, restorani i noćni lokali. Savremeno skijalište Schladming – Dachstein Tauern obuhvala niz od nekoliko naselja i skijališta.

Osim što je najveće skijalište regije prikladno za sve kategorije skijaša, Schladming je poznat po crnoj stazi na kojoj se vozi noćni slalom Svetskoga kupa, koji se održava u januaru svake godine. Ovo je svakako odlično mesto za sve profesionalne skijaše, a rekreativci će naći svoj izazov na crvenim stazama. Skijalište ima oko 170 km uređenih skijaških staza za širok raspon disciplina – od skijanja, snowboardinga do skijaškog trčanja. Oni koji neće toliko skijati vreme mogu provesti razgledajući grad, stari lovački dvorac, gradski muzej, jezero Aich ili park Dachsteinski glečer.

Turistička agencija Terra Travel iz Beograda organizuje minibus prevoz od Beograda do ovog skijališta u Austriji.

Minimum za realizaciju polaska je 4 putnika. Smene su subota na subotu.

Podelite:

Prevoz Beograd - Temišvar

Pored prevoza na relaciji Beograd - Schladming, Terra Travel organizuje i prevoz do aerodroma u Temišvaru odakle letove ima veliki broj LowCost avio kompanija. Prevoz na relaciji Beograd - Temišvar se obavlja svakodnevo a satnicu polaska i povratka određujemo u dogovaramo sa Vama.
Schladming
14°
broken clouds
humidity: 93%
wind: 1m/s WNW
H 14 • L 13
21°
Fri
24°
Sat
25°
Sun
24°
Mon

Aktuelno

  • Sunčev breg Sunčev Breg 2019- Sunčev breg je letovalište koje se nalazi na jugoistoku Bugarske.
  • Nesebar Nesebar 2019- Nesebar je grad u jugoistočnoj Bugarskoj, nalazi se u Burgaskoj regiji a severni sused, sa kojim je…
  • kvarner Kvarner 2019- Kvarnerski zaliv ili kraće Kvarner je najveći morski zaliv hrvatskog dela Jadrana. U zalivu se nalaze ostrva…
  • istra Istra 2019- UMAG, POREČ, ROVINJ, PULA, MEDULIN, NOVIGRAD, RABAC
  • Zlatni Pjasci Zlatni Pjasci- Leto 2019 - First minute ponude
  • Kipar leto 2019- Kipar leto 2019
Hotel Mitterhofer