Kombi prevoz Beograd - Golte

 

Slovensko skijalište smešteno blizu Celja. Staze na skijalištu Golte su raznolike, prostiru se na 60 hektara površine na nadmorskoj visini od 1.200 do 1600 metara.

Dobrih 12 km skijaških pruga je prilagođenih svim vrstama skijaša, od toga je 4.4 km plavih staza, 7.4 km crvenih i slab kilometar crnih staza za najzahtevnije skijaše.

Široke, pregledne staze su idealne za početnike, a dinamičan teren zadovoljiće očekivanja i najiskusnijih skijaša. Na raspolaganju su i staze za skijaško trčanje. Celokupno skijalište je pokriveno topovima za veštačko osnežavanje, tako da je sneg zagarantovan tokom cele zimske sezone.Centar raspolaže sa 1 gondolom, vučnicama, dvosedešnicama, trosedešnicama i pokretnom trakom. U planu je i proširenje centra na oko 80 hektara, proširenje smeštajnih kapaciteta i još bogatija ponuda postojećeg hotela…

Uz staze postoji niz ugostiteljskih objekata, koji terasama i ležaljkama mame goste na kratki predah od skijanja.

Smeštaj možete potražiti u hotelu Golte 4*.
Moderan hotelski kompleks Golte, smešten je u idiličnom okruženju na nadmorskoj visini od 1.410 m. Nalazi se neposredno uz skijalište i gornju stanicu gondole Žekovec. Hotel ima 54 sobe i sve su opremljene kupatilom (tuš/ wc), fenom, SAT TV-om, mini barom, sefom i balkonom. Bežični internet je dostupan u svim sobama.

Gostima su na raspolaganju glavni i „a la carte“ restoran sa kulinarskim specijalitetima nacionalne i internacionalne kuhinje, kao i Ledeni bar. Za opuštanje posle napornog skijanja dostupan je „spa“ centar sa otvorenim bazenom, hidromasažnim bazenima, kao i finskom, infra-crvenom, turskom i biljnom saunom. Od dodatnih sadržaja hotel ima prodavnicu, biblioteku i parking.

Podelite:

Minibus prevoz Beograd - Temišvar

Pored prevoza na relaciji Beograd - Golte, Terra Travel organizuje i prevoz do aerodroma u Temišvaru odakle letove ima veliki broj LowCost avio kompanija. Kombi prevoz na relaciji Beograd - Temišvar se obavlja svakodnevo a satnicu polaska i povratka određujemo u dogovaramo sa Vama.

Turistički aranžmani

Slovenia-Outdoor