Kombi prevoz Beograd - Kranjska gora

 

Kranjska Gora smeštena je u dolini izmedju Karavanki i Julijskih Alpa na tromedji Slovenije, Austrije i Italije. Sa svojim impozantnim vrhovima i tajanstvenim šumama predstavlja izazov za skijaše, planinare i alpiniste. Kao važan zimski sportski centar poznata je po takmičenjima za svetski kup u skijanju i skijaškim letovima na velikoj skakaonici na Planici.

Naša agencija pored smeštaja na Kranjskoj Gori nudi i minibus prevoz na relaciji Beograd – Kranjska Gora – Beograd.

Polasci se organizuju na dnevnoj bazi. Putnike preuzimamo sa bilo koje adrese u Beogradu i vozimo do bilo kog hotela na Kranjskoj Gori. Prevoz se obavlja kombijima najnovije generacije koji imaju veliki prtljažni prostor. Prtljag se dodatno ne naplaćuje.

Minimalan broj putnika, koji je potreban da bi se putovanje realizovalo je 4. Polasci iz Beograda su uglavnom jutarnji (s tim da se mogu organizovati i u drugim terminima ukoliko za tako nešto postoji dovoljno veliko interesovanje).

Ski mapa

Kranjska Gora Ski mapa

Podelite:
Kranjska gora
5°
light rain
vlažnost: 93%
vetar: 0m/s SSI
2°
Uto
-0°
Sre
-1°
Čet
-0°
Pet

Minibus prevoz Beograd - Temišvar

Pored prevoza na relaciji Beograd - Kranjska gora, Terra Travel organizuje i prevoz do aerodroma u Temišvaru odakle letove ima veliki broj LowCost avio kompanija. Kombi prevoz na relaciji Beograd - Temišvar se obavlja svakodnevo a satnicu polaska i povratka određujemo u dogovaramo sa Vama.

Turistički aranžmani

The Slovenia Times