Kombi prevoz Beograd Kranjska gora

The Slovenia Times

Kranjska Gora smeštena je u dolini izmedju Karavanki i Julijskih Alpa na tromedji Slovenije, Austrije i Italije. Sa svojim impozantnim vrhovima i tajanstvenim šumama predstavlja izazov za skijaše, planinare i alpiniste. Kao važan zimski sportski centar poznata je po takmičenjima za svetski kup u skijanju i skijaškim letovima na velikoj skakaonici na Planici.

Naša agencija pored smeštaja na Kranjskoj Gori nudi i minibus prevoz na relaciji Beograd – Kranjska Gora – Beograd.

Polasci se organizuju na dnevnoj bazi. Putnike preuzimamo sa bilo koje adrese u Beogradu i vozimo do bilo kog hotela na Kranjskoj Gori. Prevoz se obavlja kombijima najnovije generacije koji imaju veliki prtljažni prostor. Prtljag se dodatno ne naplaćuje.

Minimalan broj putnika, koji je potreban da bi se putovanje realizovalo je 4. Polasci iz Beograda su uglavnom jutarnji (s tim da se mogu organizovati i u drugim terminima ukoliko za tako nešto postoji dovoljno veliko interesovanje).

Ski mapa

Kranjska Gora Ski mapa

Podelite:

Prevoz Beograd - Temišvar

Pored prevoza na relaciji Beograd - Kranjska gora, Terra Travel organizuje i prevoz do aerodroma u Temišvaru odakle letove ima veliki broj LowCost avio kompanija. Prevoz na relaciji Beograd - Temišvar se obavlja svakodnevo a satnicu polaska i povratka određujemo u dogovaramo sa Vama.
Kranjska gora
19°
broken clouds
humidity: 100%
H 17 • L 12
21°
Fri
21°
Sat
22°
Sun
23°
Mon

Aktuelno

  • Sunčev breg Sunčev Breg 2019- Sunčev breg je letovalište koje se nalazi na jugoistoku Bugarske.
  • Nesebar Nesebar 2019- Nesebar je grad u jugoistočnoj Bugarskoj, nalazi se u Burgaskoj regiji a severni sused, sa kojim je…
  • kvarner Kvarner 2019- Kvarnerski zaliv ili kraće Kvarner je najveći morski zaliv hrvatskog dela Jadrana. U zalivu se nalaze ostrva…
  • istra Istra 2019- UMAG, POREČ, ROVINJ, PULA, MEDULIN, NOVIGRAD, RABAC
  • Zlatni Pjasci Zlatni Pjasci- Leto 2019 - First minute ponude
  • Kipar leto 2019- Kipar leto 2019
The Slovenia Times