Kombi prevoz Beograd Krvavec

MountVacation

Skijalište Krvavec je udaljeno oko 25 km od centra Ljubljane i oko 40 km od Bleda. Uz Mariborsko pohorje predstavlja jedno od najvećih i najboljih skijališta Slovenije.

Nalazi se na 1.480 – 1.971 nadmorske visine i ovaj ski centar nudi oko 26 kilimetara dobro uređenih ski staza koje su pokrivene kako prirodnim tako i veštačkim snegom.Skijalište Krvavecje namenjeno pre svega iskusnim skijašima, ali ima i staza koje su prilagođene početnicima i ne tako iskusnim skijašima. Svojim posetiocima nudi mogućnost skijanja i do 150 dana. Kapacitet skijališta je 15.500 skijaša na sat.

Zbog bogate dodatne ponude prilagođene deci, na Krvavec dolaze i mnoge porodice.Ovde se nalaze škole skijanja i snowboarda, vrtić na snegu, više smeštajnih objekata i pravo eskimsko selo u kome gosti umesto u luksuznim sobama, odsedaju u igloima.

Podelite:

Prevoz Beograd - Temišvar

Pored prevoza na relaciji Beograd - Krvavec, Terra Travel organizuje i prevoz do aerodroma u Temišvaru odakle letove ima veliki broj LowCost avio kompanija. Prevoz na relaciji Beograd - Temišvar se obavlja svakodnevo a satnicu polaska i povratka određujemo u dogovaramo sa Vama.
Krvavec
20°
light rain
humidity: 77%
H 20 • L 18
28°
Fri
32°
Sat
32°
Sun
32°
Mon

Aktuelno

  • Sunčev breg Sunčev Breg 2019- Sunčev breg je letovalište koje se nalazi na jugoistoku Bugarske.
  • Nesebar Nesebar 2019- Nesebar je grad u jugoistočnoj Bugarskoj, nalazi se u Burgaskoj regiji a severni sused, sa kojim je…
  • kvarner Kvarner 2019- Kvarnerski zaliv ili kraće Kvarner je najveći morski zaliv hrvatskog dela Jadrana. U zalivu se nalaze ostrva…
  • istra Istra 2019- UMAG, POREČ, ROVINJ, PULA, MEDULIN, NOVIGRAD, RABAC
  • Zlatni Pjasci Zlatni Pjasci- Leto 2019 - First minute ponude
  • Kipar leto 2019- Kipar leto 2019
MountVacation