Kombi prevoz Beograd - Krvavec

 

Skijalište Krvavec je udaljeno oko 25 km od centra Ljubljane i oko 40 km od Bleda. Uz Mariborsko pohorje predstavlja jedno od najvećih i najboljih skijališta Slovenije.

Nalazi se na 1.480 – 1.971 nadmorske visine i ovaj ski centar nudi oko 26 kilimetara dobro uređenih ski staza koje su pokrivene kako prirodnim tako i veštačkim snegom.Skijalište Krvavecje namenjeno pre svega iskusnim skijašima, ali ima i staza koje su prilagođene početnicima i ne tako iskusnim skijašima. Svojim posetiocima nudi mogućnost skijanja i do 150 dana. Kapacitet skijališta je 15.500 skijaša na sat.

Zbog bogate dodatne ponude prilagođene deci, na Krvavec dolaze i mnoge porodice.Ovde se nalaze škole skijanja i snowboarda, vrtić na snegu, više smeštajnih objekata i pravo eskimsko selo u kome gosti umesto u luksuznim sobama, odsedaju u igloima.

Podelite:
Krvavec
7°
mist
vlažnost: 100%
vetar: 3m/s S
max 10 • min 9
10°
Uto
6°
Sre
5°
Čet
5°
Pet

Minibus prevoz Beograd - Temišvar

Pored prevoza na relaciji Beograd - Krvavec, Terra Travel organizuje i prevoz do aerodroma u Temišvaru odakle letove ima veliki broj LowCost avio kompanija. Kombi prevoz na relaciji Beograd - Temišvar se obavlja svakodnevo a satnicu polaska i povratka određujemo u dogovaramo sa Vama.

Turistički aranžmani

MountVacation