Kombi prevoz Beograd - Portorož

 

Turistička agenicija Terra travel organizuje svakodnevne polaske iz Beograda do Portoroža i drugih mesta na slovenačkom primorju.

Portorož

Gradić na slovenskom primorju u Republici Sloveniji s otprilike 2 849 stanovnika. Leži u Piranskom zalivu, administrativno podpada pod obližnju opstinu Piran.

Tragovi naseljenosti postoje već od rimskih vremena, – arheološki nalazi manjeg pristaništa i ribogojilišta u moru, kod današnje Srednje pomorske škole. U široj okolini mesta postoje tragovi villae rusticae. Od XIX st. počinje razvoj kupališnog turizma u Portorožu, 1891. osnovano je društvo Società stabilimento balneare di Pirano (Kupalište Piran), koje je izgradilo kupalište i prvi hotel Allo Stabilimento Balneare (koji je kasnije preimenovan u Hotel Portorose), nakon toga počela je izgradnja brojnih drugih turističkih objekata.

Portorož se nalazi blizu Pirana i ne može se pohvaliti istorijskim spomenicima ali može finim peščanim plazama, prijatnom klimom, koja privlači turiste i leti i zimi, parkovima, mnogim hotelima i vilama.Portoroz je udaljen od Beograda 647 km.

Podelite:

Minibus prevoz Beograd - Temišvar

Pored prevoza na relaciji Beograd - Portorož, Terra Travel organizuje i prevoz do aerodroma u Temišvaru odakle letove ima veliki broj LowCost avio kompanija. Kombi prevoz na relaciji Beograd - Temišvar se obavlja svakodnevo a satnicu polaska i povratka određujemo u dogovaramo sa Vama.

Turistički aranžmani

Hoteli Bernardin