Kombi prevoz Beograd - Palić

 

Najvažnije informacije

 • Svakodnevni garantovani minibus polasci
 • Više polazaka u toku dana
 • Vreme polaska na osnovu potreba putnika
 • Dolazimo po vas (adresa po dogovoru)
 • Uobičajeno vreme trajanja putovanja: 2h
 • Kombi prevoz do Palića iz Beograda i Novog Sada

CENE PREVOZA:

JEDAN PRAVAC (€) 25
POVRATNA KARTA (€) 50
JEDAN PRAVAC (RSD) 3.000
POVRATNA KARTA (RSD) 6.000

Palić

Palićko jezero se nalazi na severu Srbije na oko 8 kilometara od Subotice. Danas je Palić atraktivno i udobno letovalište, sportski centar i jedan od glavnih turističkih destinacija Vojvodine.

Danas je turistička ponuda Palića izuzetno bogata jer su izgrađeni sportski i teniski tereni, kongresni centar, prelep zoo vrt. Na svega pedeset metara od obale Paličkog jezera je naročito lep stoletni park idealan za sve ljubitelje šetnje i rekreacije. Pored hotela na Paliću su izgrađene i privatne vile za smeštaj gostiju.

Najveću pažnju domaćih i stranih turista privlače manifestacije koje se održavaju više decenija.

Tako maj počinje sa prvomajskim urankom na Paliću – praznični program prilagođen zahtevima velikog broja posetilaca satkan od niza raznovrsnih sadržaja: prvomajski vašar, lunapark, jedriličarska regata, zabavno- muzički program.

Subotička manifestacija sa najdužom tradicijom je svakako Dužijanca koja je 2011. proslavila 100 godina održavanja a koja je posvećena negovanju tradicije i narodnih običaja. Najznačajniji festivali su međunarodni Festival evropskog filma na Paliću kao i Festival dečjih pozorišta u Subotici koji okupljaju veliki broj umetnika i goste iz celog sveta.

Popularni muzički festivali namenjeni prvenstveno mlađoj publici su Trenchtown festival i Summer3p festival a tu su i brojne kultune, sportske i zabavne priredbe.

Turistička agencija Terra Travel se između ostalog bavi organizacijom minibus prevoza putnika na relaciji Beograd – Palić – Beograd. Polasci su svakodnevni, najčešće ih imamo više u toku dana. Vremena polazaka nisu fiksna,već se ona formiraju na osnovu potreba putnika i njihovih želja.

Podelite:

Minibus prevoz Beograd - Zlatibor

Pored prevoza na relaciji Beograd - Palić, Terra Travel organizuje i prevoz do Zlatibora. Kombi prevoz na relaciji Beograd - Zlatibor se obavlja svakodnevo a satnicu polaska i povratka određujemo u dogovaramo sa Vama.

Turistički aranžmani

 • Bajina Bašta Bajina Bašta – Perućac 2022 - Tara je jedna od najlepših planina u Srbiji, i nalazi se na nadmorskoj visini od 1000 m…
 • Villa Breg Hotel Villa Breg 2022 - Smešten u podnožju Vršačkih planina, sa kojih se spušta svež vazduh šuma i dah vinograda, ovaj grad…
 • Jelen Salaš 2022 - Oslobodite se stresa na Jelen salašu i uživajte u seoskom ambijentu.
 • Hotel Stara planina Stara planina – paketi 2022 - Prirodne karakteristike Stare planine pogodne su i za planinarenje, letenje zmajem i paraglajderom, ribolov, sakupljanje lekovitog i…
 • Hotel Stara planina Stara planina 2022 - Stara planina je najveća planina u istočnoj Srbiji, visokoplaninski masiv koji se prostire kao prirodna granica prema…
 • Stara planina – Hotel Babin zub 2022 - Babin zub je jedan od vrhova Stare planine i nalazi se na 1780 m nadmorske visine.
palicinfo.rs