Kombi prevoz Beograd Palić

palicinfo.rs

Palićko jezero se nalazi na severu Srbije na oko 8 kilometara od Subotice. Danas je Palić atraktivno i udobno letovalište, sportski centar i jedan od glavnih turističkih destinacija Vojvodine.

Danas je turistička ponuda Palića izuzetno bogata jer su izgrađeni sportski i teniski tereni, kongresni centar, prelep zoo vrt. Na svega pedeset metara od obale Paličkog jezera je naročito lep stoletni park idealan za sve ljubitelje šetnje i rekreacije. Pored hotela na Paliću su izgrađene i privatne vile za smeštaj gostiju.

Najveću pažnju domaćih i stranih turista privlače manifestacije koje se održavaju više decenija.

Tako maj počinje sa prvomajskim urankom na Paliću – praznični program prilagođen zahtevima velikog broja posetilaca satkan od niza raznovrsnih sadržaja: prvomajski vašar, lunapark, jedriličarska regata, zabavno- muzički program.

Subotička manifestacija sa najdužom tradicijom je svakako Dužijanca koja je 2011. proslavila 100 godina održavanja a koja je posvećena negovanju tradicije i narodnih običaja. Najznačajniji festivali su međunarodni Festival evropskog filma na Paliću kao i Festival dečjih pozorišta u Subotici koji okupljaju veliki broj umetnika i goste iz celog sveta.

Popularni muzički festivali namenjeni prvenstveno mlađoj publici su Trenchtown festival i Summer3p festival a tu su i brojne kultune, sportske i zabavne priredbe.

Turistička agencija Terra Travel se između ostalog bavi organizacijom minibus prevoza putnika na relaciji Beograd – Palić – Beograd. Polasci su svakodnevni, najčešće ih imamo više u toku dana. Vremena polazaka nisu fiksna,već se ona formiraju na osnovu potreba putnika i njihovih želja.

Podelite:

Prevoz Beograd - Temišvar

Pored prevoza na relaciji Beograd - Palić, Terra Travel organizuje i prevoz do aerodroma u Temišvaru odakle letove ima veliki broj LowCost avio kompanija. Prevoz na relaciji Beograd - Temišvar se obavlja svakodnevo a satnicu polaska i povratka određujemo u dogovaramo sa Vama.

Aktuelno

  • Sunčev breg Sunčev Breg 2019- Sunčev breg je letovalište koje se nalazi na jugoistoku Bugarske.
  • Nesebar Nesebar 2019- Nesebar je grad u jugoistočnoj Bugarskoj, nalazi se u Burgaskoj regiji a severni sused, sa kojim je…
  • kvarner Kvarner 2019- Kvarnerski zaliv ili kraće Kvarner je najveći morski zaliv hrvatskog dela Jadrana. U zalivu se nalaze ostrva…
  • istra Istra 2019- UMAG, POREČ, ROVINJ, PULA, MEDULIN, NOVIGRAD, RABAC
  • Zlatni Pjasci Zlatni Pjasci- Leto 2019 - First minute ponude
  • Kipar leto 2019- Kipar leto 2019
palicinfo.rs