Kombi prevoz Beograd - Kopaonik

 

Minibus i kombi prevoz do Kopaonika sa svakodnevnim direktnim polascima na relaciji Beograd Kopaonik Beograd.
Vremena polazaka iz Beograda i sa Kopaonika odredjujemo na osnovu potreba putnika.

Kopaonik (poznat i kao Srebrna planina) je najveći planinski masiv u Srbiji,jedan njegov deo je zaštićena zona pod imenom nacionalni park Kopaonik u okviru koga postoji veći broj zaštićenih prirodnih celina.Sa skoro 200 sunčanih dana godišnje,Kopaonik zaslužuje svoje drugo ime “Sunčana planina”.

Zahvaljujući razvijenom turističkom centru sa savremenim hotelima i pratećim objektima,Kopaonik predstavlja jednu od najpopularnijih turističkih destinacijama u Srbiji.Na ravnom Kopaoniku je i skijalište sa preko 55 km alpskih staza i 18 km nordijskih.Kopaonik ima skijaške staze pogodne i za početnike i za iskusne skijaše.

Na Kopaoniku, zavisno od sezone, gostima su na raspolaganju brojne aktivnosti, poput snoubordinga i paraglajdinga, za one koji vole adrenalin, planinarenje (tu su Pančićev vrh, za najhrabrije, kao i vrh Šiljak, Kozje stene, Markova stena, za one u nešto slabijoj kondiciji), pešacke ture (Kopaonik pruža brojne (ne)utabane staze, kojima se može koračati samostalno ili uz pomoć stručnih vodiča), a za one koji vole izazov, lepa vest je da je ponuda Kopaonika obogaćena i rutom za planinski biciklizam.

U podnožju Kopaonika na nekoliko mesta izbijaju termomineralni izvori izvanrednog kvaliteta i visoke temperature, pogodni za više vrsta lečenja i razvoj banjskog turizma.

Podelite:

Minibus prevoz Beograd - Zlatibor

Pored prevoza na relaciji Beograd - Kopaonik, Terra Travel organizuje i prevoz do Zlatibora. Kombi prevoz na relaciji Beograd - Zlatibor se obavlja svakodnevo a satnicu polaska i povratka određujemo u dogovaramo sa Vama.

Turistički aranžmani

  • Bajina Bašta Bajina Bašta – Perućac 2020 - Tara je jedna od najlepših planina u Srbiji, i nalazi se na nadmorskoj visini od 1000 m…
  • Villa Breg Hotel Villa Breg 2020 - Smešten u podnožju Vršačkih planina, sa kojih se spušta svež vazduh šuma i dah vinograda, ovaj grad…
  • Jelen Salaš 2020 - Oslobodite se stresa na Jelen salašu i uživajte u seoskom ambijentu.
  • Hotel Stara planina Stara planina – paketi 2020 - Prirodne karakteristike Stare planine pogodne su i za planinarenje, letenje zmajem i paraglajderom, ribolov, sakupljanje lekovitog i…
  • Hotel Stara planina Stara planina 2020 - Stara planina je najveća planina u istočnoj Srbiji, visokoplaninski masiv koji se prostire kao prirodna granica prema…
  • Stara planina – Hotel Babin zub 2020 - Babin zub je jedan od vrhova Stare planine i nalazi se na 1780 m nadmorske visine.
ShutterStock