Kombi prevoz Beograd - Sokobanja

 

Svakodnevni minibus i kombi prevoz na relaciji Beograd – Sokobanja.

Sokobanja Ima povoljan turističko-geografski položaj,nalazi se između karpatskih I balkanskih planina Rtnja I Ozrena.Nalazi se na prosečnoj nadmorskoj visini od 400 m, i sa svih strana je okružena planinama srednje visine.

Sokobanja je na idealnoj poziciji i kao banjski turistički centar ljubiteljima prirode nudi mnoštvo mogućnosti za sport, rekreaciju, odmor i zabavu. Ima povoljan turističko-geografski položaj, koji je izražen preko više međusobno povezanih komponenata I koji omogućava laku dostupnost i komunikativnost ovog prostora. Atraktivni potencijal ovog banjskog prostora, zasnovan je pre svega na kompleksu prirodnih turističkih vrednosti, koga čine geomorfološke, hidrografske, klimatske i biogeografske turističke vrednosti, od kojih za razvoj zdravstveno-lečilišne funkcije banje presudnu ulogu imaju termomineralni izvori i klima.

Sokobanja, kao jedan od napoznatijih turističkih centara naše zemlje, oduvek je privlačila turiste najviše zbog raznolikih predela koji su specifičnost ove destinacije.Povoljni klimatski faktori,idealna nadmorska visina,čist vazduh,netaknuta priroda,brojne planine I bogatstvo hidrografskih resursa predstavljaju idealne usove za razvoj sportsko – rekreativnog turizma.
Raznovrsnost prirodnih turističkih vrednosti, kao i bogatstvo antropogenog nasleđa, omogućavaju formiranje bogate turističke ponude i obogaćivanja sadržaja turističkog boravka.

Podelite:

Minibus prevoz Beograd - Zlatibor

Pored prevoza na relaciji Beograd - Sokobanja, Terra Travel organizuje i prevoz do Zlatibora. Kombi prevoz na relaciji Beograd - Zlatibor se obavlja svakodnevo a satnicu polaska i povratka određujemo u dogovaramo sa Vama.

Turistički aranžmani

  • Bajina Bašta Bajina Bašta – Perućac 2022 - Tara je jedna od najlepših planina u Srbiji, i nalazi se na nadmorskoj visini od 1000 m…
  • Villa Breg Hotel Villa Breg 2022 - Smešten u podnožju Vršačkih planina, sa kojih se spušta svež vazduh šuma i dah vinograda, ovaj grad…
  • Jelen Salaš 2022 - Oslobodite se stresa na Jelen salašu i uživajte u seoskom ambijentu.
  • Hotel Stara planina Stara planina – paketi 2022 - Prirodne karakteristike Stare planine pogodne su i za planinarenje, letenje zmajem i paraglajderom, ribolov, sakupljanje lekovitog i…
  • Hotel Stara planina Stara planina 2022 - Stara planina je najveća planina u istočnoj Srbiji, visokoplaninski masiv koji se prostire kao prirodna granica prema…
  • Stara planina – Hotel Babin zub 2022 - Babin zub je jedan od vrhova Stare planine i nalazi se na 1780 m nadmorske visine.
YUTA