Kombi prevoz Beograd - Vrnjačka Banja

 

Svakodnevni minibus prevoz na relaciji Beograd – Vrnjačka Banja.

CENE PREVOZA:

JEDAN PRAVAC (€) 20
POVRATNA KARTA (€) 35
JEDAN PRAVAC (RSD) 2.400
POVRATNA KARTA (RSD) 4.200

Cenovnik važi od 01.08.2022

Vrnjačka Banja je smeštena u Centralnoj Srbiji, u oblasti Raška. Nalazi se na samo 200 km od glavnog grada, Beograda.Smeštena je u dolini reke Zapadne Morave.

Vrnjačka banja je dobro povezana sa svim krajevima Srbije drumskim i železničkim saobraćajem. Na ovom području ukrštaju se magistralni putevi Beograd – Sofija i Beograd – Atina.

Vrnjačku Banju krasi bujna vegetacija.Kako se nalazi u šumsko – planinskom vencu Kopaonik, ona je prekrivena bogatim najčešće lipovim šumama. Pored lipe, u banji je dosta i zimzelenog drveća, bora i jela.

Osim zdravstvenog turizma, Vrnjačka Banja je čuvena i po drugim zanimljivostima. Kako je naseljena od vremena praistorije brojni spomenici kulture i ranijih civilizacija krase ovu kraljicu banja.
Najstarija građevina u Vrnjačkoj Banji je Hram rođenja presvete Bogorodice iz vremena vladavine Miloša Obrenovića, a u okolini banje nalaze se manastiri Žiča, Studenica, Ljubostinja i Stubal koji čuvaju uspomenu na slavnu srednjovekovnu istoriju Srbije i dinastiju Nemanjića.

Vrnjačka Banja kao turističko mesto pruža mogućnost smeštaja u hotelima, apartmanima i privatnom smeštaju.

Nazivaju je kraljicom kontinentalnog turizma. Nekada je bila pretežno banjsko lečilište, a danas je destinacija, koju posećuju i mladi i stari. Vrnjačka Banja je najposećenija banja u Srbiji. Vrnjačka Banja je idealna destinacija u Srbiji za prijatan odmor u prirodnom okruženju, za one koji tragaju za aktivnim odmorom ali i za one koji žele da svoj odmor provedu u šetnji i ispijanju vode. Ona Vam nudi mnogo toga. Šetnjom kroz njen park, ispričaće vam svoju istoriju. Blagodetima svojih mineralnih voda, pomoćiće vam da se izlečite. Njene manifestacije omogućiće vam nezaboravan provod.

Gde god da krenete, naićićete na gostoprimstvo i osećaj doma.

Podelite:

Minibus prevoz Beograd - Zlatibor

Pored prevoza na relaciji Beograd - Vrnjačka Banja, Terra Travel organizuje i prevoz do Zlatibora. Kombi prevoz na relaciji Beograd - Zlatibor se obavlja svakodnevo a satnicu polaska i povratka određujemo u dogovaramo sa Vama.

Turistički aranžmani

  • Bajina Bašta Bajina Bašta – Perućac 2022 - Tara je jedna od najlepših planina u Srbiji, i nalazi se na nadmorskoj visini od 1000 m…
  • Villa Breg Hotel Villa Breg 2022 - Smešten u podnožju Vršačkih planina, sa kojih se spušta svež vazduh šuma i dah vinograda, ovaj grad…
  • Jelen Salaš 2022 - Oslobodite se stresa na Jelen salašu i uživajte u seoskom ambijentu.
  • Hotel Stara planina Stara planina – paketi 2022 - Prirodne karakteristike Stare planine pogodne su i za planinarenje, letenje zmajem i paraglajderom, ribolov, sakupljanje lekovitog i…
  • Hotel Stara planina Stara planina 2022 - Stara planina je najveća planina u istočnoj Srbiji, visokoplaninski masiv koji se prostire kao prirodna granica prema…
  • Stara planina – Hotel Babin zub 2022 - Babin zub je jedan od vrhova Stare planine i nalazi se na 1780 m nadmorske visine.
Royal | Wikipedia