Kombi prevoz Beograd - Terme Dobrna

 

Turistička agencija Terra Travel svakodnevno saobraća na relaciji Beograd – Terme Dobrna u Sloveniji – Beograd.

Putnike vozimo iz Beograda do bilo kog hotela u termama. Polasci iz Beograda su u jutarnjim časovima dok iz Termi Dobrna krećemo popodne. U pitanju je minibus prevoz koji se obalja vozilima najnovije generacije. Za više informacija možete nas kontaktirati putem e-maila ili pozivom na jedan od naših brojeva telefona.

Terme Dobrna

Nedirnuta priroda, miran okoliš, bogata kulturna baština i čisti vazduh. To je Dobrna koja leži na nadmorskoj visini 375m, u severnem delu Celjske kotline. Nalazi se na pola puta između Celja i Velenja, od Maribora udaljena 69 km, a od Ljubljane 79 km.

Terme Dobrna su najstarije slovenačko termalno lečilište, te se ponose sa više od šest stotina godina tradicije. Zabeleženo je da se još 1403. godine voda u Termama Dobrna prvi put koristila u svrhu lečenja.

Terme su danas moderno rehabilitacijsko i wellness središte i zauzimaju mesto u samom vrhu slovenačkog turizma. Privlače goste iz celog sveta svojom klimom i prelepom okolinom idealnom za opuštanje.

Termalna voda temperature od 32–36°C, pokazala se delotvornom u prevenciji i lečenju ginekoloških, neuroloških i reumatskih bolesti kao i za jačanje organizma i poboljšanje pshiofizičke kondicije čoveka.

Voda blagotvorno i lekovito utiče na sve vrste ženskih bolesti i pacijentkinjama se nudi linija proizvoda za intimnu negu robne marke Terme Dobrna čiji je bitan sastojak lekovita termalna voda iz termalnog izvora.

Terme Dobrna su poznate kao partner za žene u svim fazama njihovog života. Pomažu kod lečenja ginekoloških oboljenja (neplodnost, stanja nakon ginekoloških zahvata na reproduktivnim organima i dojkama, spuštena materica, ginekološke upale, miomi, hormonske poremećaji ), te kod uroloških bolesti (stanja nakon operacija na prostati, operativni zahvati na bešici, ženska i muška urinska inkontinencija).

Bogata je i njihova wellness ponuda i menadžerski preventivni programi, u okviru kojih su različite masaže, kliničke aromaterapije, rituale, negu lica i tela, pedikir i manikir. Poseban doživljaj su mermerne kupke, gde voda kruži i vašem telu donosi novi svež kiseonik i lekovite učinke.

Smeštaj

Hotel Vita sa četiri zvezdice najmlađi je hotel sa restoranom, seminarskim prostorima, saunom, bazenima sa lekovitom termalnom vodom i centrom za lepotu tela.

Ovaj moderan kompleks, okružen šumom, udaljen je od centra mesta 100 m. Hotel ima 174 sobe, sve imaju kupatilo, fen, radio, SAT TV, telefon, mini bar, klima uređaj i sef. U sastavu hotela je restoran, „á la carte“ restoran, bar i poslastičarnica. Gostima su na raspolaganju wellness,sauna i medicinski centar.

U sastavu wellness centra su unutrašnji bazen sa termalnom vodom 33°C, otvoreni spoljašnji bazen sa terasom, whirpool, bazen za decu i zimski vrt, sauna svet. Na raspolaganju su: tursko kupatilo, finska sauna, sauna sa aroma-terapijom, infracrvena sauna, ledena soba, hladno-topla Kneippova staza, Kneippove kade i tuševi, topli bazen sa masažerima, suva sauna, prostor za relaksaciju, solarijum i terasa za sunčanje.

Centar za masažu opremljen je najmodernijim preparatima za negu lica i tela, koji se spajaju sa tradicionalnim masažama.

Vila Higiea, koja ima četiri zvezdice, hotel je iz 1855. godine i kompletno je renoviran 2007.god., ali je zadržao prepoznatljiv arhitektonski stil 19.veka, kada je i izgrađen. Prvi sprat je uređen pa načelima Feng Shui-ja.

Ima 30 soba, sve sobe imaju kupatilo (tuš/ wc), telefon, TV, sef i mini bar.
U podrumima vile uređen je vinski podrum sa bogatom ponudom slovenačkih vina.

Hotel Park sa tri zvezdice primeren je za aktivno provođenje slobodnog vremena i idealan je za šetače i bicikliste. Okružen šumom starom 200 godina, ovaj hotel je kompletno renoviran 2008.god.

Ima 43 sobe, kompletno opremljene kupatilom (tuš/ wc), telefonom, TV-om i fenom. U sastavu je restoran, a gosti mogu da koriste i saunu, fitnes centar i prostorije za opuštanje.

U njemu je dozvoljen boravak malih kućnih ljubimaca (u restoranu ne).

Podelite:

Minibus prevoz Beograd - Zlatibor

Pored prevoza na relaciji Beograd - Terme Dobrna, Terra Travel organizuje i prevoz do Zlatibora. Kombi prevoz na relaciji Beograd - Zlatibor se obavlja svakodnevo a satnicu polaska i povratka određujemo u dogovaramo sa Vama.

Turistički aranžmani

  • Bajina Bašta Bajina Bašta – Perućac 2022 - Tara je jedna od najlepših planina u Srbiji, i nalazi se na nadmorskoj visini od 1000 m…
  • Villa Breg Hotel Villa Breg 2022 - Smešten u podnožju Vršačkih planina, sa kojih se spušta svež vazduh šuma i dah vinograda, ovaj grad…
  • Jelen Salaš 2022 - Oslobodite se stresa na Jelen salašu i uživajte u seoskom ambijentu.
  • Hotel Stara planina Stara planina – paketi 2022 - Prirodne karakteristike Stare planine pogodne su i za planinarenje, letenje zmajem i paraglajderom, ribolov, sakupljanje lekovitog i…
  • Hotel Stara planina Stara planina 2022 - Stara planina je najveća planina u istočnoj Srbiji, visokoplaninski masiv koji se prostire kao prirodna granica prema…
  • Stara planina – Hotel Babin zub 2022 - Babin zub je jedan od vrhova Stare planine i nalazi se na 1780 m nadmorske visine.
Deus Travel