Kombi prevoz Beograd - Terme Laško

 

Turistička agencija Terra Travel organizuje svakodnevne polaske iz Beograda to Termi Laško u Sloveniji, koje se nalaze na oko 10 kilometara od Celja.

Polasci iz Beograda su nam jutarnji dok iz Termi Laško krećemo u ranim popodnevnim časovima. Prevoz obavljamo minibusevima najnovije generacije.

REZERVIŠITE

POZOVITE NAS

CENE PREVOZA:

JEDAN PRAVAC (€) 55
POVRATNA KARTA (€) 100
JEDAN PRAVAC (RSD) 6.600
POVRATNA KARTA (RSD) 12.000

Terme Laško

Laško, udaljene 540 km od Beograda i 12 km od Celja, su zdravstveno turistički termalni centar u središtu Slovenije i idealno polazište za izlete širom Slovenije. Još u rimsko doba u lekovita termalna izvorišta uz reku Savinju, dolazili su rimski legionari, a za vreme vladavine austrougarskog cara Franje Josipa I, pitoreskni gradić Laško, postaje mondensko lečilište.

Najnovija istraživanja pokazala su da voda iz laških termi, osim blagotvornog hemijskog sastava, ima i povoljno bioenergetsko dejstvo što je značajno za uspostavljanje energetske ravnoteže u organizmu. Blagodatni jonski sastav i pravilan oblik kristala već 155 godina brinu o ponovnom uspostavljanju zdravlja i dobrobiti organizma.

Termalni centar, najveća atrakcija u hotelu je kompleks zatvorenih bazena smeštenih pod velikom staklenom kupolom koja se leti otvara, a u zimskim večerima blista zahvaljujući svetlosnim efektima. Iznad bazena s veštačkim talasima, toboganom i brzom rekom nalaze se i tri »viseća« whirlpoola. Zimi je posebno zanimljivo kupanje u otvorenom bazenu sa zagrejanom vodom (temperatura je od 32 do 34 stepena) projektovanom u obliku kristala, s pogledom na zvezdano nebo.

Zdravstveno termalni centar Laško je specijalizovan i kompletno opremljen centar koji ima mogućnost ponude razne vrste terapije: hidroterapija (kupka Hubbard, zatvoreni i otvoreni bazeni sa termalnom vodom, terapeutski bazeni), kineziterapija, elektoterapija, termoterapija sa blatom i hiperbarična terapija.

Centar takodje svojim gostima omogućava korišćenje usluga gde ima više od 500 m2 raznih sauna: rimska sauna, turska sauna “1001 noć”, razne finske saune: klasična, sa kristalima, kromoterapeutska – terapija sa bojama i aquaviva sauna – aromatska terapija.

Moguće je probati iskusno tuširanje, bazen sa masažom, bazen sa termalnom vodom, zonu za opuštanje, solarijum, fitness sa kardiolinijom, centar za lepotu sa raznim tretmanima za lice i telo, pedikir i manikir, razne masaže kao što su anticelulit, aromatska, reflektivna, shiatsu, Ayuveda, masaža sa toplim kamenom, indijanska masaža i masaža glave.

Podelite:

Minibus prevoz Beograd - Zlatibor

Pored prevoza na relaciji Beograd - Terme Laško, Terra Travel organizuje i prevoz do Zlatibora. Kombi prevoz na relaciji Beograd - Zlatibor se obavlja svakodnevo a satnicu polaska i povratka određujemo u dogovaramo sa Vama.

Turistički aranžmani

  • Bajina Bašta Bajina Bašta – Perućac 2022 - Tara je jedna od najlepših planina u Srbiji, i nalazi se na nadmorskoj visini od 1000 m…
  • Villa Breg Hotel Villa Breg 2022 - Smešten u podnožju Vršačkih planina, sa kojih se spušta svež vazduh šuma i dah vinograda, ovaj grad…
  • Jelen Salaš 2022 - Oslobodite se stresa na Jelen salašu i uživajte u seoskom ambijentu.
  • Hotel Stara planina Stara planina – paketi 2022 - Prirodne karakteristike Stare planine pogodne su i za planinarenje, letenje zmajem i paraglajderom, ribolov, sakupljanje lekovitog i…
  • Hotel Stara planina Stara planina 2022 - Stara planina je najveća planina u istočnoj Srbiji, visokoplaninski masiv koji se prostire kao prirodna granica prema…
  • Stara planina – Hotel Babin zub 2022 - Babin zub je jedan od vrhova Stare planine i nalazi se na 1780 m nadmorske visine.
viaslovenia.com