Kombi prevoz Beograd - Terme Laško

 

Turistička agencija Terra Travel organizuje svakodnevne polaske iz Beograda to Termi Laško u Sloveniji, koje se nalaze na oko 10 kilometara od Celja.

Polasci iz Beograda su nam jutarnji dok iz Termi Laško krećemo u ranim popodnevnim časovima. Prevoz obavljamo minibusevima najnovije generacije.

Terme Laško

Laško, udaljene 540 km od Beograda i 12 km od Celja, su zdravstveno turistički termalni centar u središtu Slovenije i idealno polazište za izlete širom Slovenije. Još u rimsko doba u lekovita termalna izvorišta uz reku Savinju, dolazili su rimski legionari, a za vreme vladavine austrougarskog cara Franje Josipa I, pitoreskni gradić Laško, postaje mondensko lečilište.

Najnovija istraživanja pokazala su da voda iz laških termi, osim blagotvornog hemijskog sastava, ima i povoljno bioenergetsko dejstvo što je značajno za uspostavljanje energetske ravnoteže u organizmu. Blagodatni jonski sastav i pravilan oblik kristala već 155 godina brinu o ponovnom uspostavljanju zdravlja i dobrobiti organizma.

Termalni centar, najveća atrakcija u hotelu je kompleks zatvorenih bazena smeštenih pod velikom staklenom kupolom koja se leti otvara, a u zimskim večerima blista zahvaljujući svetlosnim efektima. Iznad bazena s veštačkim talasima, toboganom i brzom rekom nalaze se i tri »viseća« whirlpoola. Zimi je posebno zanimljivo kupanje u otvorenom bazenu sa zagrejanom vodom (temperatura je od 32 do 34 stepena) projektovanom u obliku kristala, s pogledom na zvezdano nebo.

Zdravstveno termalni centar Laško je specijalizovan i kompletno opremljen centar koji ima mogućnost ponude razne vrste terapije: hidroterapija (kupka Hubbard, zatvoreni i otvoreni bazeni sa termalnom vodom, terapeutski bazeni), kineziterapija, elektoterapija, termoterapija sa blatom i hiperbarična terapija.

Centar takodje svojim gostima omogućava korišćenje usluga gde ima više od 500 m2 raznih sauna: rimska sauna, turska sauna “1001 noć”, razne finske saune: klasična, sa kristalima, kromoterapeutska – terapija sa bojama i aquaviva sauna – aromatska terapija.

Moguće je probati iskusno tuširanje, bazen sa masažom, bazen sa termalnom vodom, zonu za opuštanje, solarijum, fitness sa kardiolinijom, centar za lepotu sa raznim tretmanima za lice i telo, pedikir i manikir, razne masaže kao što su anticelulit, aromatska, reflektivna, shiatsu, Ayuveda, masaža sa toplim kamenom, indijanska masaža i masaža glave.

Podelite:

Minibus prevoz Beograd - Temišvar

Pored prevoza na relaciji Beograd - Terme Laško, Terra Travel organizuje i prevoz do aerodroma u Temišvaru odakle letove ima veliki broj LowCost avio kompanija. Kombi prevoz na relaciji Beograd - Temišvar se obavlja svakodnevo a satnicu polaska i povratka određujemo u dogovaramo sa Vama.

Turistički aranžmani

viaslovenia.com