Kombi prevoz Beograd - Terme Olimia

 

Turistička agencija Terra Travel organizuje svakodneve polaske od Beograda do Termi Olimia.

REZERVIŠITE

POZOVITE NAS

CENE PREVOZA:

JEDAN PRAVAC (€) 50
POVRATNA KARTA (€) 100
JEDAN PRAVAC (RSD) 6.000
POVRATNA KARTA (RSD) 12.000

Terme Olimia

Nalaze se na 20 kilometara od granice Slovenije sa Hrvatskom, u opštini Podčetrtek. Putnike vozimo minibusevima najnovije generacije iz Beograda do bilo kog hotela. Polasci iz Beograda su nam jutarnji (u Terme Olimia stižete oko podneva), dok iz Termi Olimia krećemo u ranim popodnevnim časovima. Za više informacija u vezi prevoza nas možete kontaktrati na jedan od naših brojeva telefona.
Cenovnik

Danas su Terme Olimia cilj za sve koji uz blagotvorni učinak termalne vode žele nešto više – ovde je wellness filozofija i način života.

Prirodno bogatstvo je termalna voda koja izvire sa temperaturom 30-37°C. Lečenja se vrše hidroterapijom, kineziterapijom, elektroterapijom i termoterapijom.

U okviru termi nalaze se i jedni od najlepših wellness centara u Sloveniji – Termalija i Orhidelia. Bazeni koji se prostiru na 2.000 m² vodenih površina, bogati su magnezijumom i kalcijumom – blagotvornim sastojcima koji potpomažu nervni i mišićni sistem.

U celovitu i kvalitetnu wellness ponudu uključeni su programi prevencije prilagodjeni individualnim željama, najsavremeniji svet sauna, programi za ulepšavanje, spa terapije i kozmetičke usluge.

Wellness&Spa: Spa&Beauty Center (Termalija ) – klasična i Thai masaža, limfna drenaža, hamam oriental, nega lica i tela Armonia Spa (Sotelia Hotel) – masaža tibetanskim kamenjem, indijska masaža, anti-celulit masaža, Wellness centar Orhidelia.

Wellness Orhidelia novi je svet termalnih užitaka i najprestižniji deo Termi Olimia.

U bazenima ćete uroniti u čudesan vodeni svet i opustiti se u zagrljaju vodenih kapljica. U sauna centru zagrejaćete svoje telo i srce.

2009. godine Wellness Orhidelia uvršten je u uži izbor 11 finalista World Architecture Festivala 2009, u kategoriji „Holiday“.

Po izboru posetilaca i stručnog žirija u kategoriji Turizam – veliki Wellness Orhidelia postao je najbolji wellness u Sloveniji u sezoni 2009/2010. i 2011/2012.

Arhitektonski ured Enota za projekat Wellness Orhidelia dobio je srebrnu medalju za najbolje rešenje objekata namenjenih sportu i rekreaciji.

Danas su Terme Olimia omiljeno odredište za one koji žele nešto više od samog uživanja u termalnim vodama jer postoji jos fitness centar, teretana, tereni za tenis, fudbal, košarku, badminton, kuglanje, golf teren sa 9 rupa, staze za šetnju i biciklizam.

U neposrednoj blizini Termi Olimia nalazi se selo Olimje – proglašeno za najlepše selo u Evropi za 2009. Netaknuta priroda, raznolika turistička ponuda i ljubazni stanovnici privlače brojne posjetioce.

Sledeća specifičnost je čokolada iz Olimja ( koja se proizvodi u maloj porodičnoj fabrici ) a sve se radi ručno sa potpuno prirodnim sastojcima. .

Treba posetiti i farmu jelenova, gde su prvi domačini koji Vas pozdravljaju pri samom dolasku na imanje »jelenovi« koji se slobodno kreču na površini od 8 ha.

U tom seoskom-rustikalnom stilu opremljen je i restoran (dva ugostiteljska objekta kapaciteta 350 gostiju), gde ljubazno osoblje nudi domaću hranu i vrhunska vina koja se nude gostima uz brojne lokalne kulinarske specijalitete

Olimje je pravi raj za igrače golfa. Kažu da je igranje golfa tu poseban doživljaj jer ih okružuju prirodne lepote.

Podelite:

Minibus prevoz Beograd - Zlatibor

Pored prevoza na relaciji Beograd - Terme Olimia, Terra Travel organizuje i prevoz do Zlatibora. Kombi prevoz na relaciji Beograd - Zlatibor se obavlja svakodnevo a satnicu polaska i povratka određujemo u dogovaramo sa Vama.

Turistički aranžmani

  • Bajina Bašta Bajina Bašta – Perućac 2022 - Tara je jedna od najlepših planina u Srbiji, i nalazi se na nadmorskoj visini od 1000 m…
  • Villa Breg Hotel Villa Breg 2022 - Smešten u podnožju Vršačkih planina, sa kojih se spušta svež vazduh šuma i dah vinograda, ovaj grad…
  • Jelen Salaš 2022 - Oslobodite se stresa na Jelen salašu i uživajte u seoskom ambijentu.
  • Hotel Stara planina Stara planina – paketi 2022 - Prirodne karakteristike Stare planine pogodne su i za planinarenje, letenje zmajem i paraglajderom, ribolov, sakupljanje lekovitog i…
  • Hotel Stara planina Stara planina 2022 - Stara planina je najveća planina u istočnoj Srbiji, visokoplaninski masiv koji se prostire kao prirodna granica prema…
  • Stara planina – Hotel Babin zub 2022 - Babin zub je jedan od vrhova Stare planine i nalazi se na 1780 m nadmorske visine.
RTV Slovenija