Kombi prevoz Beograd - Terme Ptuj

 

Pored smeštaja u Termama Ptuj u Sloveniji, turistička agencija Terra Travel organizuje i minibus prevoz na relaciji Beograd-Terme Ptuj – Beograd.

Polasci su svakodnevni. Iz Beograda se kreće u jutarnjim časovima dok je polazak iz Termi Ptuj u ranim popodnevnim časovima. Putnike vozimo iz Beograda do bilo kog hotela.

Prevoz se obavlja minibusevima najnovije generacije.

Terme Ptuj

Terme Ptuj jedne su od najmlađih i najmodernijih lečilišta u Sloveniji, smeštene na 128 kilometara severoistočno od Ljubljane. Grad Ptuj može se pohvaliti reputacijom najstarijeg slovenačkog grada, gde stari grad sa dvorcem u kome je danas muzej, Dominikanski i Minoritski samostan, svedoče o prošlim vremenima.

Kupališna kultura u Ptuju datira iz 1311. god, a prvo pravo kupalište sa zatvorenim bazenom zaživelo je u 19. veku. Iz tri vrela sa dubine 1050–1590 m, izvire voda temperature 39-54°C i veoma je korisna pri lečenju i rehabilitaciji reumatičnih , degenerativnih oboljenja i neuroloških bolesti.

Današnji termalni park sa zatvorenim i otvorenim bazenima prostire se na 4.200 m2, a poznat je po najavećem toboganu u Sloveniji. Na raspolaganju je dvanaest bazena sa talasima, toboganima, vodeno-vazdušnim masažerima i whirlpoolima. Za opuštanje su na raspolaganju saune, masaže, kupke, parafinske obloge i različite terapije.

Zatvoreni Termalni Park prostire se na 2.100m2 vodenih i uzvodnih površina. Šest različitih bazena – za svakog ponešto: rekreativci u bazenu za plivanje, najmlađi u dečijem bazenu, hrabri na zimskom toboganu i otvorenom bazenu, a oni željni mira i podvodnih masaža u dva whirlpool-a I terapeutskom bazenu.

Podelite:

Minibus prevoz Beograd - Temišvar

Pored prevoza na relaciji Beograd - Terme Ptuj, Terra Travel organizuje i prevoz do aerodroma u Temišvaru odakle letove ima veliki broj LowCost avio kompanija. Kombi prevoz na relaciji Beograd - Temišvar se obavlja svakodnevo a satnicu polaska i povratka određujemo u dogovaramo sa Vama.

Turistički aranžmani

Popustore