Kombi prevoz Beograd - Rogaška Slatina

 

Rogaška Slatina sa dugom tradicijom spada u starija i najznačajnija lečilišta u Sloveniji i Evropi. Lekovita snaga vode u bazenima Rogaške Riviere izuzetno je lekovita. Kupanje u termalno-mineralnoj vodi bogatoj natrijumom,kalcijumom i magnezijumom daje osećaj preporođenosti, a pogotovo povoljno utiče na upalna i degenerativna oboljenja zglobova i mekih tkiva.

Za relaksaciju, rekreaciju i vitalnost na raspolaganju su spoljašnji i unutrašnji bazeni sa temperaturom vode od 27°C do 36°C. Termalno mineralna voda se crpi iz 1700 m duboke jame u središtu Rogaške Slatine. Na izlazu njena temperatura iznosi 59°C. Voda je po svom sastavu slična i po kvalitetu odgovara vodi iz znamenitog češkog lečilišta Karlove Vari.

Wellness Vis Vita nalazi se u obnovljenoj, najstarijoj zgradi Rogaške Slatine, te je natkrivenim hodnikom povezan sa hotelima Grand Hotel Rogaška, Styria i Strossmayer. Mogućnosti za opuštanje su bezbroj: široka paleta masaža, raznolike saune, arhitektonski zanimljiv bazen sa lekovitom termalno- mineralnom vodom, i ugodan Eliksir bar sa velikim izborom biljnih čajeva, samo su neke od mogućnosti kojima ćete obogatiti svoj relaksacijski program. Za ljubitelje vežbanja na raspolaganju je savremeno opremljen fitness centar, u kojem vežbe možete izvoditi pod stručnim nadzorom trenera.

Terra Travel organizuje svakodnevne transfere na relaciji Beograd – Rogaška Slatina – Beograd minibus vozilima najnovije generacije.

Sport i rekreacija

Rogaška Slatina sa svojom blagom klimom i prirodom nudi mnoge mogućnosti rekreacije. Gostima se nudi igranje tenisa, biciklizam, fitness, plivanje, a na samo nekoliko minuta vožnje od hotela možete uživati u jahanju konja, igranju golfa, kuglanju…

Rogaška Slatina svojim položajem nudi optimalne uslove za pripreme sportista.

Njima su na raspolaganju dvorane:
– tenis dvorana sa 4 unutrašnja i 6 spoljnih igrališta,
– termalni bazenski kompleks Rogaška Riviera sa unutrašnjim i spoljnim bazenima,
– sportska dvorana Janina (košarka, odbojka),
– sportske dvorane Ratanska vas i Rogatec(košarka, odbojka, rukomet),
– fudbalsko igralište Rogaška Slatina i Rogatec,
– kuglana.

Rogaška Slatina je poznata i po vodi Donat Mg koja je jedinstvena mineralna voda u svetu. Izvire iz dubine od 280 do gotovo 600 metara. U jednoj litri vode nalazi se više od 1000 mg magnezijuma, što Donat Mg svrstava u sam svetski vrh mineralnih voda.

Podelite:

Minibus prevoz Beograd - Temišvar

Pored prevoza na relaciji Beograd - Rogaška Slatina, Terra Travel organizuje i prevoz do aerodroma u Temišvaru odakle letove ima veliki broj LowCost avio kompanija. Kombi prevoz na relaciji Beograd - Temišvar se obavlja svakodnevo a satnicu polaska i povratka određujemo u dogovaramo sa Vama.

Turistički aranžmani

rogaska.si