Kombi prevoz Beograd - Terme Čatež

 

Turistička agencija Terra Travel svakodnevno organizuje prevoz iz Beograda do Termi Čatež.

REZERVIŠITE

POZOVITE NAS

CENE PREVOZA:

JEDAN PRAVAC (€) 50
POVRATNA KARTA (€) 90
JEDAN PRAVAC (RSD) 6.000
POVRATNA KARTA (RSD) 10.800

Terme Čatež

Terme Čatež predstavljaju jedan vodećih termalno-turističkih centara u Sloveniji sa bogatom ponudom i programima na vodi. Nalaze se u neposrednoj blizini slovenačko-hrvatske granice, na oko 430 km od Beograda, na samo 5 km od grada Brežice .Kompleks je podeljen na Letnju ( od aprila do oktobra ) i Zimsku termalnu rivijeru (dostupna tokom cele godine). Na vodenoj površini od 13 000 m2 nalaze se termalni bazeni, vodopadi, tobogani, veštački rečni tokovi, dečiji bazen „Ostrvo Pirata“ ( gusarski brod za najmlađe ). Sauna park koji na površini od 1.500m2 nudi 8 tematsko različitih sauna: parna, infra-crvena, ekstremna, „aqua viva“ sauna, finska, slana, kristalna, indijanska. Health & Beauty Center sa zadivljujućim rimsko-irskim kupatilima, gde se u prijatnom prostoru prepliću dvanaest toplo-hladnih i suvo-vlažnih doživljaja, koji vode u potpuno opuštanje tela i duše.

Prirodno bogatstvo Termi Čatež je termalna voda koja izvire sa temperaturom 42–63°C i upotrebljava se u zdravstvenim programima.

Pored vodenih programa rekreacije, Terme nude i kvalitetan smeštaj i uslugu u mnogobrojnim hotelima kao i aktivan odmor u Sportsko-rekreacionom centru kao i golf terene u Mokricama.

Terme Čatež su pravo mesto odmora i zabave 365 dana u godini! U termama Čatež se tokom cele godine nudi zdravo, relaksacijsko kupanje u brojnim bazenima letnje i zimske Termalne rivijere.

Postoje brojni programi relaksacije, masaža i zdravlja u centrima dobrog osećanja, kao i različiti sportsko-rekreativni sadržaji u sportskom centru ili na otvorenom.

Prijatan boravak u hotelima, prijatno druženje u različitim restoranima i pubu je sigurno.

Podelite:

Minibus prevoz Beograd - Zlatibor

Pored prevoza na relaciji Beograd - Terme Čatež, Terra Travel organizuje i prevoz do Zlatibora. Kombi prevoz na relaciji Beograd - Zlatibor se obavlja svakodnevo a satnicu polaska i povratka određujemo u dogovaramo sa Vama.

Turistički aranžmani

  • Bajina Bašta Bajina Bašta – Perućac 2022 - Tara je jedna od najlepših planina u Srbiji, i nalazi se na nadmorskoj visini od 1000 m…
  • Villa Breg Hotel Villa Breg 2022 - Smešten u podnožju Vršačkih planina, sa kojih se spušta svež vazduh šuma i dah vinograda, ovaj grad…
  • Jelen Salaš 2022 - Oslobodite se stresa na Jelen salašu i uživajte u seoskom ambijentu.
  • Hotel Stara planina Stara planina – paketi 2022 - Prirodne karakteristike Stare planine pogodne su i za planinarenje, letenje zmajem i paraglajderom, ribolov, sakupljanje lekovitog i…
  • Hotel Stara planina Stara planina 2022 - Stara planina je najveća planina u istočnoj Srbiji, visokoplaninski masiv koji se prostire kao prirodna granica prema…
  • Stara planina – Hotel Babin zub 2022 - Babin zub je jedan od vrhova Stare planine i nalazi se na 1780 m nadmorske visine.
Travel Boutique