Kombi prevoz Beograd - Terme Čatež

 

Turistička agencija Terra Travel svakodnevno organizuje prevoz iz Beograda do Termi Čatež.

Terme Čatež

Terme Čatež predstavljaju jedan vodećih termalno-turističkih centara u Sloveniji sa bogatom ponudom i programima na vodi. Nalaze se u neposrednoj blizini slovenačko-hrvatske granice, na oko 430 km od Beograda, na samo 5 km od grada Brežice .Kompleks je podeljen na Letnju ( od aprila do oktobra ) i Zimsku termalnu rivijeru (dostupna tokom cele godine). Na vodenoj površini od 13 000 m2 nalaze se termalni bazeni, vodopadi, tobogani, veštački rečni tokovi, dečiji bazen „Ostrvo Pirata“ ( gusarski brod za najmlađe ). Sauna park koji na površini od 1.500m2 nudi 8 tematsko različitih sauna: parna, infra-crvena, ekstremna, „aqua viva“ sauna, finska, slana, kristalna, indijanska. Health & Beauty Center sa zadivljujućim rimsko-irskim kupatilima, gde se u prijatnom prostoru prepliću dvanaest toplo-hladnih i suvo-vlažnih doživljaja, koji vode u potpuno opuštanje tela i duše.

Prirodno bogatstvo Termi Čatež je termalna voda koja izvire sa temperaturom 42–63°C i upotrebljava se u zdravstvenim programima.

Pored vodenih programa rekreacije, Terme nude i kvalitetan smeštaj i uslugu u mnogobrojnim hotelima kao i aktivan odmor u Sportsko-rekreacionom centru kao i golf terene u Mokricama.

Terme Čatež su pravo mesto odmora i zabave 365 dana u godini! U termama Čatež se tokom cele godine nudi zdravo, relaksacijsko kupanje u brojnim bazenima letnje i zimske Termalne rivijere.

Postoje brojni programi relaksacije, masaža i zdravlja u centrima dobrog osećanja, kao i različiti sportsko-rekreativni sadržaji u sportskom centru ili na otvorenom.

Prijatan boravak u hotelima, prijatno druženje u različitim restoranima i pubu je sigurno.

Podelite:

Minibus prevoz Beograd - Temišvar

Pored prevoza na relaciji Beograd - Terme Čatež, Terra Travel organizuje i prevoz do aerodroma u Temišvaru odakle letove ima veliki broj LowCost avio kompanija. Kombi prevoz na relaciji Beograd - Temišvar se obavlja svakodnevo a satnicu polaska i povratka određujemo u dogovaramo sa Vama.

Turistički aranžmani

Travel Boutique