Kombi prevoz Beograd - Terme Zreče

 

Terme Zreče

Svakodnevno organizujemo kombi prevoz iz Beograda do Termi Zreče u Sloveniji.

Polasci iz Beograda su nam uglavnom jutranji (nekada imamo više polazaka te je moguće da jedan od njih bude popodnevni) dok iz Termi Zreče krećemo u ranim popodnevim časovima. Putnike preuzimamo u Beogradu i vozimo ih do bilo kojeg hotela. Isti uslovi važe i za putnike kojima je potreban prevoz do Rogle. Prevoz obavljamo minibusevima najnovije generacije. Za više informacija u vezi prevoza nas možete kontaktrati na jedan od naših brojeva telefona.

Terme Zreče / Rogla

U severnom delu Slovenije, između Maribora i Celja, nalaze se Terme Zreče i planina Rogla, koje će učiniti da se već pri prvom susretu u njih zaljubite.

Dodir tople termalne vode blagonaklono utiče na dobro raspoloženje, opušta i smanjuje stres. Osećaj lakoće u termalnim bazenima naglašava opuštanje u masažnim bazenima i kupkama.

Njihovom prirodnom snagom lečenja te uz pomoć stručno osposobljenih i iskusnih terapeuta telu se vraća zdravlje, snaga i vitalnost.
Užitak, opuštanje i jačanje zdravlja osigurani su dodirom toplote, omamljujućih aroma i revitalizirajućih boja u jedinstveno opremljenom Sauna selu.

Ovaj termalni planinski kompleks nedavno je obogaćen novim najsavremenije opremljenim Wellness & Spa hotelom Atrij. Ovde se možete opustiti uz termalnu vodu koja protiče kroz sve wellness programe, a u neposrednoj blizini (17 km dalje) možete udahnuti svežinu svom telu na planinskom wellnessu Rogla.

Termalni kompleks pruža bogatu ponudu, koja može zadovoljiti i veoma zahtevne goste. Kompleks u svojoj ponudi ima odličan wellness centar sa 9 sauna (2 infra, 2 parne, 5 finskih sauna).

Ovde možete uživati u brojnim masažama i obradovati sebe negom tela, anticelulit tretmanima, programima za podmlađivanje.

Ako se odlučite za romantično uživanje u dvoje, odaberite rituale za žene i muškarce, koji uključuju kupanje u termalnim bazenima, masaže i negu.

Podelite:

Minibus prevoz Beograd - Zlatibor

Pored prevoza na relaciji Beograd - Terme Zreče, Terra Travel organizuje i prevoz do Zlatibora. Kombi prevoz na relaciji Beograd - Zlatibor se obavlja svakodnevo a satnicu polaska i povratka određujemo u dogovaramo sa Vama.

Turistički aranžmani

  • Bajina Bašta Bajina Bašta – Perućac 2022 - Tara je jedna od najlepših planina u Srbiji, i nalazi se na nadmorskoj visini od 1000 m…
  • Villa Breg Hotel Villa Breg 2022 - Smešten u podnožju Vršačkih planina, sa kojih se spušta svež vazduh šuma i dah vinograda, ovaj grad…
  • Jelen Salaš 2022 - Oslobodite se stresa na Jelen salašu i uživajte u seoskom ambijentu.
  • Hotel Stara planina Stara planina – paketi 2022 - Prirodne karakteristike Stare planine pogodne su i za planinarenje, letenje zmajem i paraglajderom, ribolov, sakupljanje lekovitog i…
  • Hotel Stara planina Stara planina 2022 - Stara planina je najveća planina u istočnoj Srbiji, visokoplaninski masiv koji se prostire kao prirodna granica prema…
  • Stara planina – Hotel Babin zub 2022 - Babin zub je jedan od vrhova Stare planine i nalazi se na 1780 m nadmorske visine.
i1.wp.com