Ljubljana

Ljubljana
SERVSIG

Ljubljana je kulturni, naučni, ekonomski, politički i administrativni centar Slovenije. Ljubljanu karakterišu veličanstveni mostovi i nasipi duž reke Ljubljanice, nasleđe rimskog Emona, barokne i secesijske arhitektonske kreacije i potpuno jedinstven i originalan pečat utisnut u prvoj polovini 20. veka od strane čuvenog arhitekte Jože Plečnika, rodjenog Ljubljanca, za koga se smatra da je jedan od 10 najuticajnih arhitekata Evrope.

Simbol grada je Zmaj, tj. Zmajski most. Zmajski most je prvi ljubljanski gvozdeno-betonski most. Izgrađen je na mestu drvenog Mesarskog mosta, koji je tamo stajao od 1819. Oblikovanje mosta je rad dalmatinskog arhitekte Jurija Zaninovića . Jurij je mostu dodao zmajeve od bakra, koji su danas simbol Ljubljane.

Izaberite svoj period putovanja, broj noćenja, hotel, uslugu…
Organizovaćemo za Vas jedinstveno putovanje, krojeno po Vašoj meri i prema Vašim željama.

Ljubljana svakodnevni polasci

Podelite:

Izdvojili smo za Vas

Kontaktirajte nas

Telefoni: 011 4048-324, 011 4048-325, 011 4048-326
Dežurni telefon: +381 64 802 66 89
E-mail: aranzmani@terratravel.rs

Upit za ponudu

Upit za ponudu

Popunjavanjem ove forme Vaši privatni podaci (ime, prezime, e-mail adresa, broj telefona) biće sačuvani u našoj bazi podataka radi lakše i brže komunikacije sa Vama. Za detaljnije informacije o tome kako čuvamo i štitimo Vaše privatne podatke posetite našu stranicu "Politika privatnosti".
Pročitao sam i saglasan sam sa "Politikom privatnosti"


ili nas pozovite na +381 64 802 66 89