EVIA –ATINA 24.08.-29.08.2018

hodocasce-egina-evia.info

1. dan

Valjevo – Beograd

24 avgust / petak – Valjevo – Beograd – Polazak iz Valjeva u 16 časova, iz Beograda u 18 časova (mesto polaska biće definisano i jaljeno putnicima najkasnije jedan dan pre početka putovanja). Pauze u restoranima i na pumpama. Noćnja vožnja i prelazak granica, granične formalnosti.

2. dan

Atina

25 avgust / subota – Atina – Nastavak puta prema Atini. Planirani dolazak u Atinu je oko 13 časova, smeštaj u hotel, slobodno vreme. Noćenje u hotelu.

3. dan

Atina – Egina

26 avgust / nedelja – Atina – Egina – Odlazak na Liturgiju u manastir Pantokrator, poseta manastiru Svetog Nektarija u Kamarizi i poklonjenje grobu Starca Nektarija Vitalisa. Dolazak u luku Pirej oko 13 časova i ukrcavanje na trajekt za Eginu. Vožnja trajektom oko 1 čas i 20 minuta. Dolazak i iskrcavanje na ostrvo Eginu. Odlazak u manastir Svetog Nektarija na Egini. Dolazak u manastir i smeštaj u konak. Odlazak na poklonjenje moštima Svetog Nektarija. Noćenje.

4. dan

Egina- Evija

27 avgust / ponedeljak – Egina- Evija – Liturgija i poklonjenje moštima Svetog Nektarija Eginskog. 27 avgusta se u Grčkoj proslavlja Sveti Fanurije. Naš duhovnik će pročitati molitvu i pomazati bolesne pored moštiju Svetog Nektarija. Povratak za Pirej. Poseta manastiru Bogorodice Brzopomoćnice. Odlazak na Eviju. Dolazak u manastir Svetog Davida. Smeštaj u konak, noćenje.

5. dan

Evija

28 avgust / utorak – Evija – Liturgija u manastiru na praznik po našem kalendaru Uspenja Presvete Bogorodice – Velike Gospojine. Poklonjenje grobu Starca Jakova Calikisa. Odlazak u Nea Prokopi i poklonjenje moštiima Svetog Jovana Rusa. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u večernjim časovima. Noćna vožnja, prelazak granica.

6. dan

Srbija

29 avgust / sreda – Planirani dolazak za Srbiju oko 10 časova ujutru ( u zavisnosti od zadržavanja na granicama).

CENA ARANŽMANA: 120 EVRA + 50 evra prilog manastirima ( ukupno 170 evra)

U ceni od 170 evra su uključeni prevoz autobusom (visokopodni turistički), noćenje u hotelu sa 3* u blizini Atine, noćenje u manastirskim konacima na Egini i Eviji, karte za trajekte po programu putovanja i putno osiguranje.
Uplata avanasa je 120 evra u dinarskoj protivvrednosti . Ostali deo aranžmana uplaćuje se na destinaciji u vidu priloga.
Svaki hodočasnik zadržava lično pravo da li će prisustvovati svakoj Liturgiji ili obilasku manastira.
Hrana je individualni trošak svakog putnika.
Hodočasnici koji su se postom, molitvom spremali za poklonički put i pričešća tokom puta, obavezni su da se za pričest u svetinjama spreme ispovešću i blagoslovom svog duhovnika.
Aranžman je rađen za najmanje 45 putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih, organizator ima pravo otkaza putovanja najkasnije 7 dana pre polaska.

Pokloičko putovanje

Podelite:

Izdvojili smo za Vas

Kontaktirajte nas

Telefoni: 011 4048-324, 011 4048-325, 011 4048-326
Dežurni telefon: +381 64 802 66 89
E-mail: aranzmani@terratravel.rs

Upit za ponudu

Upit za ponudu

Popunjavanjem ove forme Vaši privatni podaci (ime, prezime, e-mail adresa, broj telefona) biće sačuvani u našoj bazi podataka radi lakše i brže komunikacije sa Vama. Za detaljnije informacije o tome kako čuvamo i štitimo Vaše privatne podatke posetite našu stranicu "Politika privatnosti".

Pročitao sam i saglasan sam sa "Politikom privatnosti"


ili nas pozovite na +381 64 802 66 89