Terme Olimia paketi 2018

Turizam Online

Svakodnevni polasci iz Beograda mini bus-om sa kućne adrese do hotela na relaciji BEOGRAD – TERME OLIMIA – BEOGRAD

Vreme polaska nije fiksno odredjeno, već se formira na osnovu želje putnika i dogovora u agenciji
Cena karte: jedan pravac 5.400 RSD, povratna karta 9.600 RSD po osobi

Hotel Breza

Hotel Breza je okružen bujnim zelenilom i direktno povezan sa velnes centrom Termalija preko natkrivenog prolaza. Smešten je na povoljnoj lokaciji za boravak u Termama Olimija u Podčetrteku.

Nakon opuštanja u hotelskom termalnom bazenu ili luksuznim bazenima velnes centra Termalija, kao i nakon vežbanja u teretani, možete provesti prijatno veče uz bogat zabavni program.

U Sloveniji je lipa simbol za lepa društvena okupljanja. U skladu sa tim, u gostionici Lipa možete uživati u specijalitetima kuće i ukusnim jelima kozjanske kuhinje. Obroci se služe u privlačnom i udobnom ambijentu, uz slovenačka vina vrhunskog kvaliteta.

U okolini možete uživati u šetnjama kroz prelepe šume i vinograde, slušati žubor vode potoka i poboljšati kvalitet svoje igre na terenu za golf.

U hotelu Breza se za pojedince ili grupe mogu organizovati biciklistički izleti sa vodičem i takmičenja. Gosti hotela besplatno mogu koristiti bazene velnes centra Termalija, termalni park Akvaluna i fitnes studio.

Wellness hotel Sotelia

Hotel Sotelia, iz hotelskog lanca Terme Olimia, smešten je u gradiću Podčetrteku, na lokaciji koju okružuje bujno zelenilo. Povezan je podzemnim prolazom sa velnes centrima Termalija i Orhidelija.

U velnes centru Termalija, najvećem kompleksu sauna u Sloveniji, gosti besplatno mogu koristiti fitnes i spa sadržaje koji obuhvataju zatvorene i otvorene bazene i 3 različite vrste sauna.

Velnes hotel Sotelia raspolaže i velnes centrom Spa Armonia, koji uz doplatu nudi kozmetičke tretmane i raznovrsne masaže, uključujući tradicionalne i ajurvedske masaže.

Ostali spa sadržaji i tretmani u velnes centru Orhidelija dostupni su uz doplatu. Na raspolaganju je i dečije igralište.

TERME OLIMIA PAKETI 2018.

Podelite:

Izdvojili smo za Vas

Kontaktirajte nas

Telefoni: 011 4048-324, 011 4048-325, 011 4048-326
Dežurni telefon: +381 64 802 66 89
E-mail: aranzmani@terratravel.rs

Upit za ponudu

Upit za ponudu

Popunjavanjem ove forme Vaši privatni podaci (ime, prezime, e-mail adresa, broj telefona) biće sačuvani u našoj bazi podataka radi lakše i brže komunikacije sa Vama. Za detaljnije informacije o tome kako čuvamo i štitimo Vaše privatne podatke posetite našu stranicu "Politika privatnosti".
Pročitao sam i saglasan sam sa "Politikom privatnosti"


ili nas pozovite na +381 64 802 66 89