Terme Radenci Specijalna Ponuda 2019

terme-radenci
SLOVENIJA TERME

Terme Radenci, nalaze se u pokrajini Pomurje, uz samu reku Muru, i lečilište su sa tradicijom od 1882. godine, kada su počeli da otkrivaju prirodno lekovite učinke Slatine, a kasnije i hidrogenkarbonatne termomineralne vode i peloida.

Tako da su Radenci, jedno od lečilišnih krajeva sa četiri prirodna lekovita faktora. Imaju više od 125 godina tradicije iza sebe, a termalna voda “Radenska – tri srca” se pila na Bečkom dvoru i u Vatikanu. Danas terme svojim gostima nude savremene zdravstvene i preventivne programe, koje se baziraju na dugogodišnjoj tradiciji lečenja bolesti srca i krvotoka, bolesti bubrega, mokračnih puteva i reumatskih oboljenja. Osim lečenja i preventive, mineralna voda Radenska tri srca, termalna voda i blago podneblje netaknute prirode povoljno utiču na raspoloženje i odmor gostiju.

Termalna riviera je bazenski kompleks sa sistemom bazena na 1.460 m2. Čine ga zatvoreni bazen sa običnom, ali blago grejanom vodom do 29°C, zatvoreni i otvoreni termalni bazeni (33-34°C), zatvoreni bazen sa toplim vrelima do 37°C, dečiji bazeni sa običnom, grejanom (28°C) i termalnomvodom (33-34°C), knaip sa hladnom vodom, te „Svet sauna“ sa 6 različitih vrsta sauna, solarijum.

Centra zdravlja “CORRIUM” nudi zdravstvene i wellness usluge. Pored klasičnih masaža postoje i orijentalne masaže te masaže toplim i hladnim kamenjem, različite kupke, podvodne masaže, obloge kao i kozmetički tretmani. Svakako najaktuelniji je Ayurveda salon gde se izvode indijske masaže. Terme Radenci poznate su i po svojim kulturno-zabavnim večerima, organizovanju izložbi, folklornim večerima i organizovanju tradicionalnog plesa.

TERME RADENCI SPECIJALNE PONUDE 2019

Podelite:

Izdvojili smo za Vas

Kontaktirajte nas

Telefoni: 011 4048-324, 011 4048-325, 011 4048-326
Dežurni telefon: +381 64 802 66 89
E-mail: aranzmani@terratravel.rs

Upit za ponudu

Upit za ponudu

Popunjavanjem ove forme Vaši privatni podaci (ime, prezime, e-mail adresa, broj telefona) biće sačuvani u našoj bazi podataka radi lakše i brže komunikacije sa Vama. Za detaljnije informacije o tome kako čuvamo i štitimo Vaše privatne podatke posetite našu stranicu "Politika privatnosti".
Pročitao sam i saglasan sam sa "Politikom privatnosti"


ili nas pozovite na +381 64 802 66 89